Authors

Kristel Habakukk

Liilia Raik

Merilin Siimpoeg

Kerti Vissel

Tõnis Siigur

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Maia Smõslova

Kaie Parts

Ekaterina Kuznetsova

Külli Eller

Marit Soobik

Tarmo Mölder

Tiina Lebane

Riho Heinmets

Tanel Mazur

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kaisa Kliimand

Kristel Vokk

Silja Luide

Ragne Värk

Andrus Talvari

Viivika Sarv

Eerika Plamus

Jaanika Ja Signe Anton

Katren Parve

Nadja Kaarma

Olga Kaju

Mari-Liis Ilover

Eve Veski

Liisi Laanemäe

Helger Aava

Sander Väärt, Ranno Paukson

Angelica Udeküll

Jana Olesk

Tõnis Saar

Chong Chee Loong

Katrin Kiviberg

Krestina Õun

Vladislav Djatšuk

Mihkel Manglus

Johannes Hõimoja

Anneli Hanni

Andra Kalda

Toomas Lääts

Laivi Mesikäpp

Kätrin Maidla

Jorma Riivald

Anni Arro

Merle Ehrbach

Õie Pritson

Rene Uusmees

Katrin Altmets

Ülle Jukk

Kaarel Kiivit

Liina Kasela

Sandra Vungi

Lia Virkus

Anneli Anijärv

Mari Leover

Merit Arva

Killu Mägi

Monika Lehtmets

Eve-Kati Mägi

Erko Ruukel

Sille Vadi

Karl Astok

Robert Marrandi

Toomas Leedu

Monika Viidemann

Martiina Anni

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Marju Randmer

Regeri Zoo

Mario Pärn

Costantino Veglianti

Sandra Veeremaa

Andres Rahula

Priit Vahar

Jürgen Lip

Marina Domova

Toomas Lember

Aime Lilleväli

Tuuli Mathisen

Priit Parts

Kristjan Peäske

Kertu Lukas

Janno Lepik

Juta Raudnask

Helar Mets

Elvi Salmu

Elis Toompuu

Ave Jääger

Katrin Press

Rait Kits

Heli Tombak

Rainer Lopp

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Joonas Koppel

Hardi Nurmine

Heidi Park

Liina Karron

Piret Hanson

Ott Tomik

Jevgeni Jermoškin

Peeter Pihel

Kaare Sova

Britt Paju

Pille Petersoo

Angeelika Kang

Maris Arulepp

Aet Trisberg

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.