Authors

Rait Kits

Ragne Värk

Toomas Lääts

Maia Smõslova

Kaisa Kliimand

Liilia Raik

Kaare Sova

Martiina Anni

Anneli Anijärv

Olga Kaju

Elvi Salmu

Liina Karron

Elis Toompuu

Katrin Press

Kristel Vokk

Johannes Hõimoja

Rainer Lopp

Hanna Martinson

Kristel Habakukk

Viivika Sarv

Jaanika Ja Signe Anton

Merit Arva

Pille Petersoo

Regeri Zoo

Eve-Kati Mägi

Liisi Laanemäe

Allar Oeselg

Sandra Veeremaa

Peeter Pihel

Kristjan Peäske

Angeelika Kang

Eerika Plamus

Marju Randmer

Robert Marrandi

Kaarel Kiivit

Eve Veski

Andra Kalda

Sandra Vungi

Mihkel Manglus

Juta Raudnask

Aime Lilleväli

Ülle Jukk

Tuuli Mathisen

Katrin Altmets

Toomas Leedu

Sille Vadi

Kätrin Maidla

Kerti Vissel

Ekaterina Kuznetsova

Priit Parts

Mari Leover

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Merle Ehrbach

Nadja Kaarma

Jana Olesk

Vladislav Djatšuk

Kaie Parts

Tanel Mazur

Marina Domova

Priit Vahar

Heidi Park

Aet Trisberg

Tarmo Mölder

Maris Arulepp

Toomas Lember

Tiina Lebane

Merilin Siimpoeg

Laivi Mesikäpp

Külli Eller

Tõnis Siigur

Õie Pritson

Ott Tomik

Chong Chee Loong

Monika Lehtmets

Jevgeni Jermoškin

Katrin Kiviberg

Heli Tombak

Marit Soobik

Andres Rahula

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Janno Lepik

Riho Heinmets

Lia Virkus

Silja Luide

Katren Parve

Sander Väärt, Ranno Paukson

Angelica Udeküll

Monika Viidemann

Britt Paju

Kertu Lukas

Mari-Liis Ilover

Killu Mägi

Anneli Hanni

Krestina Õun

Rene Uusmees

Erko Ruukel

Costantino Veglianti

Karl Astok

Andrus Talvari

Liina Kasela

Hardi Nurmine

Joonas Koppel

Jorma Riivald

Helger Aava

Ave Jääger

Helar Mets

Anni Arro

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Tõnis Saar

Jürgen Lip

Mario Pärn

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Piret Hanson

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.