Authors

Jevgeni Jermoškin

Kristel Habakukk

Karl Astok

Monika Lehtmets

Andrus Talvari

Rene Uusmees

Daanius Aas

Rait Kits

Angelica Udeküll

Aet Trisberg

Kaisa Kliimand

Anneli Hanni

Jana Olesk

Eerika Plamus

Elis Toompuu

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Sille Vadi

Robert Kala

Ekaterina Kuznetsova

Kristel Vokk

Katrin Press

Kaare Sova

Helar Mets

Chong Chee Loong

Marina Domova

Toomas Lääts

Maia Smõslova

Vladislav Djatšuk

Rainer Lopp

Katren Parve

Monika Viidemann

Krestina Õun

Robert Marrandi

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Mario Pärn

Piret Hanson

Elvi Salmu

Priit Parts

Kristjan Peäske

Jürgen Lip

Allar Oeselg

Anni Arro

Priit Vahar

Mihkel Manglus

Andra Kalda

Helger Aava

Kaie Parts

Ragne Värk

Tuuli Mathisen

Tõnis Saar

Sander Väärt, Ranno Paukson

Tanel Mazur

Andres Rahula

Silja Luide

Ave Jääger

Sandra Veeremaa

Regeri Zoo

Liina Kasela

Katrin Kiviberg

Eve Veski

Pille Petersoo

Anneli Anijärv

Maris Arulepp

Olga Kaju

Kätrin Maidla

Tarmo Mölder

Liisi Laanemäe

Viivika Sarv

Külli Eller

Nadja Kaarma

Jorma Riivald

Toomas Leedu

Ülle Jukk

Aime Lilleväli

Tõnis Siigur

Merle Ehrbach

Martiina Anni

Heli Tombak

Joonas Koppel

Tiina Lebane

Merilin Siimpoeg

Heidi Park

Juta Raudnask

Õie Pritson

Katrin Altmets

Jaanika Ja Signe Anton

Merit Arva

Toomas Lember

Riho Heinmets

Liina Karron

Marit Soobik

Janno Lepik

Killu Mägi

Sandra Vungi

Costantino Veglianti

Marju Randmer

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Ott Tomik

Peeter Pihel

Erko Ruukel

Liilia Raik

Hanna Martinson

Britt Paju

Mari-Liis Ilover

Lia Virkus

Laivi Mesikäpp

Kertu Lukas

Angeelika Kang

Kaarel Kiivit

Hardi Nurmine

Mari Leover

Johannes Hõimoja

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Eve-Kati Mägi

Kerti Vissel

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.