Authors

Kertu Lukas

Kaie Parts

Kerti Vissel

Monika Lehtmets

Õie Pritson

Tõnis Saar

Tiina Lebane

Mari-Liis Ilover

Tõnis Siigur

Allar Oeselg

Tuuli Mathisen

Sander Väärt, Ranno Paukson

Regeri Zoo

Eve-Kati Mägi

Andra Kalda

Erko Ruukel

Daanius Aas

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Hardi Nurmine

Jevgeni Jermoškin

Nadja Kaarma

Vladislav Djatšuk

Liina Karron

Maia Smõslova

Robert Kala

Laivi Mesikäpp

Toomas Lääts

Joonas Koppel

Viivika Sarv

Monika Viidemann

Lia Virkus

Kätrin Maidla

Peeter Pihel

Angelica Udeküll

Merle Ehrbach

Liina Kasela

Kristjan Peäske

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Anneli Hanni

Andrus Talvari

Anni Arro

Andres Rahula

Janno Lepik

Maris Arulepp

Robert Marrandi

Katrin Press

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Aet Trisberg

Merilin Siimpoeg

Juta Raudnask

Priit Vahar

Anneli Anijärv

Kaarel Kiivit

Aime Lilleväli

Chong Chee Loong

Katren Parve

Heli Tombak

Ekaterina Kuznetsova

Sandra Veeremaa

Martiina Anni

Kristel Habakukk

Merit Arva

Ott Tomik

Britt Paju

Ülle Jukk

Helar Mets

Eerika Plamus

Marina Domova

Elvi Salmu

Silja Luide

Rene Uusmees

Elis Toompuu

Riho Heinmets

Liilia Raik

Mari Leover

Mario Pärn

Külli Eller

Katrin Kiviberg

Margo Paluoja

Jaanika Ja Signe Anton

Angeelika Kang

Rait Kits

Marju Randmer

Piret Hanson

Priit Parts

Costantino Veglianti

Ave Jääger

Olga Kaju

Rainer Lopp

Kaare Sova

Johannes Hõimoja

Karl Astok

Kristel Vokk

Kaisa Kliimand

Tarmo Mölder

Jürgen Lip

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Liisi Laanemäe

Helger Aava

Jana Olesk

Krestina Õun

Pille Petersoo

Hanna Martinson

Eve Veski

Tanel Mazur

Sille Vadi

Toomas Leedu

Marit Soobik

Jorma Riivald

Mihkel Manglus

Killu Mägi

Toomas Lember

Ragne Värk

Sandra Vungi

Heidi Park

Katrin Altmets

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.