Authors

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Liilia Raik

Britt Paju

Karl Astok

Costantino Veglianti

Tuuli Mathisen

Eve-Kati Mägi

Tõnis Siigur

Kaie Parts

Toomas Lääts

Jevgeni Jermoškin

Martiina Anni

Katrin Kiviberg

Liisi Laanemäe

Viivika Sarv

Peeter Pihel

Jana Olesk

Eerika Plamus

Ülle Jukk

Marit Soobik

Liina Kasela

Tanel Mazur

Joonas Koppel

Kristel Vokk

Ekaterina Kuznetsova

Priit Parts

Jorma Riivald

Külli Eller

Eve Veski

Elvi Salmu

Pille Petersoo

Silja Luide

Laivi Mesikäpp

Merilin Siimpoeg

Monika Viidemann

Killu Mägi

Olga Kaju

Katren Parve

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Tõnis Saar

Sandra Vungi

Liina Karron

Krestina Õun

Ott Tomik

Sander Väärt, Ranno Paukson

Sandra Veeremaa

Rainer Lopp

Anneli Hanni

Merit Arva

Andrus Talvari

Ragne Värk

Piret Hanson

Andra Kalda

Jaanika Ja Signe Anton

Johannes Hõimoja

Toomas Leedu

Kerti Vissel

Lia Virkus

Nadja Kaarma

Kristel Habakukk

Tarmo Mölder

Janno Lepik

Mihkel Manglus

Kaisa Kliimand

Jürgen Lip

Vladislav Djatšuk

Sille Vadi

Aime Lilleväli

Hardi Nurmine

Mari-Liis Ilover

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Andres Rahula

Rait Kits

Helger Aava

Ave Jääger

Elis Toompuu

Robert Marrandi

Maia Smõslova

Marju Randmer

Rene Uusmees

Mario Pärn

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kaare Sova

Anneli Anijärv

Merle Ehrbach

Õie Pritson

Priit Vahar

Helar Mets

Juta Raudnask

Anni Arro

Angelica Udeküll

Monika Lehtmets

Chong Chee Loong

Katrin Press

Angeelika Kang

Kristjan Peäske

Mari Leover

Erko Ruukel

Merrit Kiho

Maris Arulepp

Kätrin Maidla

Kaarel Kiivit

Toomas Lember

Katrin Altmets

Tiina Lebane

Heidi Park

Regeri Zoo

Heli Tombak

Aet Trisberg

Kertu Lukas

Marina Domova

Riho Heinmets

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.