Authors

Monika Lehtmets

Monika Viidemann

Chong Chee Loong

Olga Kaju

Katrin Kiviberg

Maia Smõslova

Priit Vahar

Marit Soobik

Helar Mets

Katrin Press

Tõnis Siigur

Sille Vadi

Kertu Lukas

Liina Kasela

Sander Väärt, Ranno Paukson

Hardi Nurmine

Katrin Altmets

Kätrin Maidla

Mario Pärn

Joonas Koppel

Kaisa Kliimand

Anneli Hanni

Toomas Leedu

Sandra Veeremaa

Marina Domova

Viivika Sarv

Ekaterina Kuznetsova

Tanel Mazur

Eerika Plamus

Pille Petersoo

Elvi Salmu

Angelica Udeküll

Peeter Pihel

Kaarel Kiivit

Erko Ruukel

Liina Karron

Andres Rahula

Nadja Kaarma

Tuuli Mathisen

Ragne Värk

Costantino Veglianti

Johannes Hõimoja

Heidi Park

Robert Marrandi

Jaanika Ja Signe Anton

Jorma Riivald

Toomas Lember

Jana Olesk

Eve Veski

Toomas Lääts

Janno Lepik

Tõnis Saar

Britt Paju

Merilin Siimpoeg

Kristel Habakukk

Kristjan Peäske

Eve-Kati Mägi

Andra Kalda

Ott Tomik

Lia Virkus

Merrit Kiho

Katren Parve

Maris Arulepp

Kaie Parts

Heli Tombak

Karl Astok

Silja Luide

Liilia Raik

Aime Lilleväli

Mihkel Manglus

Merle Ehrbach

Elis Toompuu

Jürgen Lip

Õie Pritson

Piret Hanson

Kerti Vissel

Rait Kits

Mari-Liis Ilover

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Riho Heinmets

Sandra Vungi

Liisi Laanemäe

Kaare Sova

Laivi Mesikäpp

Rainer Lopp

Helger Aava

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Anneli Anijärv

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Külli Eller

Tarmo Mölder

Andrus Talvari

Anni Arro

Kristel Vokk

Killu Mägi

Regeri Zoo

Martiina Anni

Merit Arva

Jevgeni Jermoškin

Aet Trisberg

Marju Randmer

Angeelika Kang

Priit Parts

Mari Leover

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Ave Jääger

Vladislav Djatšuk

Ülle Jukk

Juta Raudnask

Krestina Õun

Rene Uusmees

Tiina Lebane

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.