Authors

Eerika Plamus

Aime Lilleväli

Lia Virkus

Tanel Mazur

Eve Veski

Eve-Kati Mägi

Peeter Pihel

Marina Domova

Vladislav Djatšuk

Laivi Mesikäpp

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Hardi Nurmine

Kaare Sova

Toomas Lääts

Jana Olesk

Toomas Leedu

Sandra Vungi

Pille Petersoo

Tiina Lebane

Merle Ehrbach

Mari Leover

Helger Aava

Anni Arro

Kaisa Kliimand

Heidi Park

Kätrin Maidla

Kristel Vokk

Andres Rahula

Aet Trisberg

Monika Viidemann

Karl Astok

Merilin Siimpoeg

Toomas Lember

Riho Heinmets

Marju Randmer

Elvi Salmu

Ave Jääger

Rait Kits

Priit Vahar

Juta Raudnask

Liisi Laanemäe

Katrin Altmets

Ekaterina Kuznetsova

Regeri Zoo

Kristel Habakukk

Erko Ruukel

Tõnis Saar

Mihkel Manglus

Johannes Hõimoja

Maris Arulepp

Kaarel Kiivit

Killu Mägi

Tarmo Mölder

Tõnis Siigur

Katrin Press

Andra Kalda

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Piret Hanson

Monika Lehtmets

Jaanika Ja Signe Anton

Jürgen Lip

Marit Soobik

Chong Chee Loong

Mario Pärn

Krestina Õun

Sille Vadi

Angeelika Kang

Liina Karron

Silja Luide

Jorma Riivald

Heli Tombak

Sander Väärt, Ranno Paukson

Viivika Sarv

Katren Parve

Maia Smõslova

Andrus Talvari

Kerti Vissel

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Elis Toompuu

Robert Marrandi

Jevgeni Jermoškin

Nadja Kaarma

Ott Tomik

Rainer Lopp

Anneli Anijärv

Ragne Värk

Külli Eller

Helar Mets

Merit Arva

Õie Pritson

Martiina Anni

Olga Kaju

Katrin Kiviberg

Anneli Hanni

Rene Uusmees

Britt Paju

Angelica Udeküll

Kertu Lukas

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Ülle Jukk

Kaie Parts

Kristjan Peäske

Costantino Veglianti

Mari-Liis Ilover

Liilia Raik

Tuuli Mathisen

Priit Parts

Joonas Koppel

Sandra Veeremaa

Janno Lepik

Liina Kasela

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.