Authors

Aet Trisberg

Joonas Koppel

Monika Viidemann

Kaarel Kiivit

Peeter Pihel

Liisi Laanemäe

Eve Veski

Tarmo Mölder

Riho Heinmets

Daanius Aas

Kristel Vokk

Martiina Anni

Pille Petersoo

Toomas Leedu

Rainer Lopp

Liina Karron

Jaanika Ja Signe Anton

Õie Pritson

Eve-Kati Mägi

Kätrin Maidla

Toomas Lember

Monika Lehtmets

Elvi Salmu

Regeri Zoo

Angeelika Kang

Andrus Talvari

Tõnis Saar

Elis Toompuu

Tiina Lebane

Priit Parts

Külli Eller

Ragne Värk

Helena Vallimäe

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Janno Lepik

Katrin Altmets

Andres Rahula

Erko Ruukel

Heli Tombak

Ott Tomik

Margo Paluoja

Kertu Lukas

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Maris Arulepp

Eerika Plamus

Helar Mets

Merle Ehrbach

Anneli Anijärv

Jürgen Lip

Angelica Udeküll

Nadja Kaarma

Tõnis Siigur

Merit Arva

Katrin Press

Helger Aava

Chong Chee Loong

Jorma Riivald

Toomas Lääts

Liina Kasela

Sander Väärt, Ranno Paukson

Marina Domova

Piret Hanson

Kaare Sova

Mari-Liis Ilover

Killu Mägi

Kaie Parts

Laivi Mesikäpp

Olga Kaju

Aime Lilleväli

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Indrek Tekko Ja Siiri Aasma

Robert Kala

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Tuuli Mathisen

Ülle Jukk

Ekaterina Kuznetsova

Hardi Nurmine

Mihkel Manglus

Arvo Sulu

Maia Smõslova

Kaisa Kliimand

Krestina Õun

Costantino Veglianti

Mari Leover

Rait Kits

Kerti Vissel

Liilia Raik

Marju Randmer

Jevgeni Jermoškin

Karl Astok

Viivika Sarv

Anneli Hanni

Andra Kalda

Anni Arro

Priit Vahar

Kristel Habakukk

Katrin Kiviberg

Hanna Martinson

Johannes Hõimoja

Robert Marrandi

Juta Raudnask

Märten Kadu

Sandra Veeremaa

Lia Virkus

Britt Paju

Heidi Park

Allar Oeselg

Sandra Vungi

Silja Luide

Katren Parve

Rene Uusmees

Sille Vadi

Merilin Siimpoeg

Jana Olesk

Vladislav Djatšuk

Tanel Mazur

Marit Soobik

Mario Pärn

Kristjan Peäske

Ave Jääger

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.