Authors

Robert Marrandi

Mario Pärn

Katrin Kiviberg

Joonas Koppel

Sille Vadi

Toomas Leedu

Viivika Sarv

Mihkel Manglus

Vladislav Djatšuk

Kertu Lukas

Aime Lilleväli

Katren Parve

Kaie Parts

Piret Hanson

Peeter Pihel

Sandra Vungi

Elvi Salmu

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Rait Kits

Ave Jääger

Karl Astok

Katrin Press

Andrus Talvari

Liina Kasela

Tarmo Mölder

Priit Parts

Sander Väärt, Ranno Paukson

Kaare Sova

Angeelika Kang

Kristel Vokk

Hardi Nurmine

Maia Smõslova

Rene Uusmees

Olga Kaju

Britt Paju

Tõnis Siigur

Sandra Veeremaa

Tanel Mazur

Merit Arva

Eve Veski

Ekaterina Kuznetsova

Priit Vahar

Kristel Habakukk

Helger Aava

Liisi Laanemäe

Tõnis Saar

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Andra Kalda

Nadja Kaarma

Anneli Hanni

Kerti Vissel

Merrit Kiho

Ragne Värk

Lia Virkus

Kaisa Kliimand

Katrin Altmets

Eerika Plamus

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Monika Viidemann

Tiina Lebane

Mari Leover

Heli Tombak

Jevgeni Jermoškin

Tuuli Mathisen

Killu Mägi

Kätrin Maidla

Chong Chee Loong

Costantino Veglianti

Jürgen Lip

Toomas Lember

Mari-Liis Ilover

Pille Petersoo

Angelica Udeküll

Elis Toompuu

Merle Ehrbach

Liina Karron

Rainer Lopp

Külli Eller

Janno Lepik

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Toomas Lääts

Aet Trisberg

Jorma Riivald

Kristjan Peäske

Monika Lehtmets

Ott Tomik

Silja Luide

Marit Soobik

Johannes Hõimoja

Anneli Anijärv

Kaarel Kiivit

Krestina Õun

Riho Heinmets

Erko Ruukel

Helar Mets

Andres Rahula

Õie Pritson

Juta Raudnask

Eve-Kati Mägi

Ülle Jukk

Marina Domova

Heidi Park

Anni Arro

Regeri Zoo

Laivi Mesikäpp

Jaanika Ja Signe Anton

Liilia Raik

Marju Randmer

Martiina Anni

Jana Olesk

Maris Arulepp

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.