Authors

Anni Arro

Rene Uusmees

Õie Pritson

Mari-Liis Ilover

Katrin Press

Johannes Hõimoja

Helger Aava

Helar Mets

Jürgen Lip

Peeter Pihel

Jaanika Ja Signe Anton

Eve Veski

Merilin Siimpoeg

Elvi Salmu

Marina Domova

Kristel Habakukk

Mari Leover

Ülle Jukk

Janno Lepik

Angeelika Kang

Britt Paju

Toomas Lember

Ave Jääger

Tõnis Siigur

Merit Arva

Laivi Mesikäpp

Hardi Nurmine

Tuuli Mathisen

Kristel Vokk

Lia Virkus

Monika Viidemann

Maris Arulepp

Tanel Mazur

Mario Pärn

Costantino Veglianti

Silja Luide

Olga Kaju

Heli Tombak

Pille Petersoo

Jana Olesk

Priit Parts

Monika Lehtmets

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Nadja Kaarma

Liilia Raik

Sille Vadi

Andres Rahula

Katren Parve

Marit Soobik

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Priit Vahar

Kaarel Kiivit

Sandra Veeremaa

Toomas Lääts

Kaie Parts

Regeri Zoo

Ott Tomik

Liisi Laanemäe

Ekaterina Kuznetsova

Kätrin Maidla

Juta Raudnask

Tiina Lebane

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kaisa Kliimand

Toomas Leedu

Jorma Riivald

Külli Eller

Rait Kits

Karl Astok

Piret Hanson

Robert Marrandi

Rainer Lopp

Kristjan Peäske

Aime Lilleväli

Joonas Koppel

Ragne Värk

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Angelica Udeküll

Tarmo Mölder

Jevgeni Jermoškin

Anneli Hanni

Riho Heinmets

Anneli Anijärv

Andrus Talvari

Liina Karron

Maia Smõslova

Martiina Anni

Krestina Õun

Eerika Plamus

Katrin Kiviberg

Andra Kalda

Viivika Sarv

Katrin Altmets

Erko Ruukel

Tõnis Saar

Chong Chee Loong

Kaare Sova

Kerti Vissel

Sandra Vungi

Killu Mägi

Eve-Kati Mägi

Mihkel Manglus

Sander Väärt, Ranno Paukson

Kertu Lukas

Vladislav Djatšuk

Liina Kasela

Aet Trisberg

Elis Toompuu

Heidi Park

Marju Randmer

Merle Ehrbach

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.