Authors

Lia Virkus

Tuuli Mathisen

Ülle Jukk

Aime Lilleväli

Pille Petersoo

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Tiina Lebane

Ott Tomik

Aet Trisberg

Chong Chee Loong

Eve Veski

Mario Pärn

Jaanika Ja Signe Anton

Katrin Altmets

Kristjan Peäske

Jürgen Lip

Viivika Sarv

Toomas Leedu

Ragne Värk

Tõnis Siigur

Kaisa Kliimand

Karl Astok

Regeri Zoo

Kätrin Maidla

Martiina Anni

Heli Tombak

Priit Vahar

Piret Hanson

Olga Kaju

Laivi Mesikäpp

Marina Domova

Hardi Nurmine

Joonas Koppel

Sandra Vungi

Nadja Kaarma

Andrus Talvari

Erko Ruukel

Robert Marrandi

Britt Paju

Toomas Lääts

Marit Soobik

Sandra Veeremaa

Katren Parve

Kristel Vokk

Silja Luide

Kaare Sova

Liilia Raik

Külli Eller

Krestina Õun

Costantino Veglianti

Katrin Press

Marju Randmer

Sander Väärt, Ranno Paukson

Monika Viidemann

Tõnis Saar

Killu Mägi

Vladislav Djatšuk

Katrin Kiviberg

Kristel Habakukk

Eve-Kati Mägi

Angeelika Kang

Jevgeni Jermoškin

Kaarel Kiivit

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Jorma Riivald

Tanel Mazur

Kaie Parts

Johannes Hõimoja

Jana Olesk

Kerti Vissel

Mihkel Manglus

Anneli Hanni

Andres Rahula

Rait Kits

Angelica Udeküll

Peeter Pihel

Kertu Lukas

Monika Lehtmets

Maia Smõslova

Janno Lepik

Merilin Siimpoeg

Toomas Lember

Mari-Liis Ilover

Heidi Park

Helger Aava

Anneli Anijärv

Maris Arulepp

Mari Leover

Juta Raudnask

Merit Arva

Helar Mets

Merle Ehrbach

Elvi Salmu

Liina Karron

Eerika Plamus

Ave Jääger

Liisi Laanemäe

Liina Kasela

Ekaterina Kuznetsova

Elis Toompuu

Rene Uusmees

Sille Vadi

Tarmo Mölder

Anni Arro

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Andra Kalda

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Priit Parts

Riho Heinmets

Õie Pritson

Rainer Lopp

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.