Authors

Kristel Vokk

Merrit Kiho

Jaanika Ja Signe Anton

Tõnis Siigur

Rainer Lopp

Riho Heinmets

Elis Toompuu

Hardi Nurmine

Merle Ehrbach

Martiina Anni

Mari Leover

Chong Chee Loong

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Angeelika Kang

Robert Marrandi

Liilia Raik

Krestina Õun

Lia Virkus

Külli Eller

Marju Randmer

Katrin Altmets

Tuuli Mathisen

Tarmo Mölder

Tiina Lebane

Kätrin Maidla

Olga Kaju

Ülle Jukk

Priit Vahar

Jana Olesk

Kaare Sova

Mari-Liis Ilover

Merit Arva

Sille Vadi

Andres Rahula

Monika Lehtmets

Sandra Veeremaa

Anneli Anijärv

Jevgeni Jermoškin

Aime Lilleväli

Maia Smõslova

Vladislav Djatšuk

Marina Domova

Killu Mägi

Katrin Press

Andra Kalda

Costantino Veglianti

Piret Hanson

Ott Tomik

Mario Pärn

Maris Arulepp

Pille Petersoo

Regeri Zoo

Angelica Udeküll

Monika Viidemann

Andrus Talvari

Kaisa Kliimand

Helger Aava

Rait Kits

Liina Kasela

Tanel Mazur

Marit Soobik

Toomas Leedu

Joonas Koppel

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Sandra Vungi

Eerika Plamus

Rene Uusmees

Anneli Hanni

Kristjan Peäske

Erko Ruukel

Heli Tombak

Ave Jääger

Tõnis Saar

Juta Raudnask

Nadja Kaarma

Liisi Laanemäe

Eve Veski

Jorma Riivald

Viivika Sarv

Toomas Lääts

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Sander Väärt, Ranno Paukson

Johannes Hõimoja

Janno Lepik

Kerti Vissel

Silja Luide

Katrin Kiviberg

Ragne Värk

Toomas Lember

Helar Mets

Kertu Lukas

Heidi Park

Eve-Kati Mägi

Mihkel Manglus

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Elvi Salmu

Aet Trisberg

Laivi Mesikäpp

Ekaterina Kuznetsova

Õie Pritson

Jürgen Lip

Liina Karron

Kristel Habakukk

Karl Astok

Priit Parts

Peeter Pihel

Katren Parve

Britt Paju

Kaarel Kiivit

Anni Arro

Kaie Parts

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.