Authors

Jevgeni Jermoškin

Kristel Vokk

Toomas Leedu

Andra Kalda

Priit Parts

Kaare Sova

Kerti Vissel

Jürgen Lip

Riho Heinmets

Tuuli Mathisen

Monika Viidemann

Kristel Habakukk

Katrin Kiviberg

Rait Kits

Eve Veski

Andres Rahula

Martiina Anni

Eve-Kati Mägi

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Mari-Liis Ilover

Andrus Talvari

Marit Soobik

Regeri Zoo

Piret Hanson

Maris Arulepp

Priit Vahar

Aet Trisberg

Eerika Plamus

Vladislav Djatšuk

Ott Tomik

Ekaterina Kuznetsova

Tõnis Saar

Kristjan Peäske

Tõnis Siigur

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Monika Lehtmets

Krestina Õun

Mihkel Manglus

Angelica Udeküll

Ragne Värk

Karl Astok

Helger Aava

Mari Leover

Õie Pritson

Britt Paju

Katren Parve

Pille Petersoo

Olga Kaju

Tiina Lebane

Anni Arro

Lia Virkus

Katrin Altmets

Liina Karron

Laivi Mesikäpp

Anneli Hanni

Juta Raudnask

Marina Domova

Merrit Kiho

Mario Pärn

Hardi Nurmine

Kertu Lukas

Kätrin Maidla

Merle Ehrbach

Rene Uusmees

Joonas Koppel

Angeelika Kang

Liina Kasela

Chong Chee Loong

Sandra Veeremaa

Janno Lepik

Erko Ruukel

Maia Smõslova

Ülle Jukk

Jaanika Ja Signe Anton

Kaie Parts

Liilia Raik

Sandra Vungi

Robert Marrandi

Rainer Lopp

Killu Mägi

Nadja Kaarma

Sille Vadi

Silja Luide

Katrin Press

Heli Tombak

Marju Randmer

Jana Olesk

Aime Lilleväli

Tarmo Mölder

Viivika Sarv

Anneli Anijärv

Elvi Salmu

Sander Väärt, Ranno Paukson

Johannes Hõimoja

Tanel Mazur

Kaisa Kliimand

Liisi Laanemäe

Toomas Lääts

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kaarel Kiivit

Costantino Veglianti

Helar Mets

Merit Arva

Elis Toompuu

Külli Eller

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Jorma Riivald

Toomas Lember

Heidi Park

Ave Jääger

Peeter Pihel

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.