Authors

Riho Heinmets

Silja Luide

Merit Arva

Ragne Värk

Eve Veski

Jaanika Ja Signe Anton

Britt Paju

Jorma Riivald

Johannes Hõimoja

Krestina Õun

Kaie Parts

Chong Chee Loong

Jevgeni Jermoškin

Toomas Lember

Sander Väärt, Ranno Paukson

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Aime Lilleväli

Janno Lepik

Angelica Udeküll

Juta Raudnask

Elis Toompuu

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Priit Vahar

Sandra Vungi

Liilia Raik

Kristel Habakukk

Külli Eller

Katrin Press

Toomas Lääts

Andres Rahula

Monika Viidemann

Pille Petersoo

Liisi Laanemäe

Kätrin Maidla

Mari Leover

Toomas Leedu

Olga Kaju

Heidi Park

Vladislav Djatšuk

Tuuli Mathisen

Laivi Mesikäpp

Anneli Anijärv

Eerika Plamus

Kaarel Kiivit

Kristel Vokk

Andra Kalda

Tõnis Saar

Merle Ehrbach

Aet Trisberg

Tõnis Siigur

Costantino Veglianti

Katrin Kiviberg

Ülle Jukk

Peeter Pihel

Õie Pritson

Merrit Kiho

Heli Tombak

Mari-Liis Ilover

Elvi Salmu

Sandra Veeremaa

Killu Mägi

Liina Karron

Joonas Koppel

Rait Kits

Maris Arulepp

Viivika Sarv

Kristjan Peäske

Robert Marrandi

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Mario Pärn

Piret Hanson

Sille Vadi

Regeri Zoo

Rainer Lopp

Angeelika Kang

Andrus Talvari

Hardi Nurmine

Eve-Kati Mägi

Tarmo Mölder

Katren Parve

Kertu Lukas

Mihkel Manglus

Priit Parts

Ott Tomik

Kerti Vissel

Anneli Hanni

Karl Astok

Marina Domova

Liina Kasela

Monika Lehtmets

Anni Arro

Nadja Kaarma

Jana Olesk

Ekaterina Kuznetsova

Erko Ruukel

Helar Mets

Kaare Sova

Katrin Altmets

Ave Jääger

Helger Aava

Marit Soobik

Martiina Anni

Tanel Mazur

Kaisa Kliimand

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Rene Uusmees

Maia Smõslova

Jürgen Lip

Marju Randmer

Lia Virkus

Tiina Lebane

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.