Authors

Sandra Veeremaa

Vladislav Djatšuk

Merle Ehrbach

Kaarel Kiivit

Margo Paluoja

Nadja Kaarma

Sille Vadi

Erko Ruukel

Rait Kits

Maia Smõslova

Sander Väärt, Ranno Paukson

Kätrin Maidla

Silja Luide

Hardi Nurmine

Johannes Hõimoja

Andrus Talvari

Kerti Vissel

Kertu Lukas

Jürgen Lip

Angeelika Kang

Helar Mets

Krestina Õun

Õie Pritson

Britt Paju

Tõnis Siigur

Costantino Veglianti

Marju Randmer

Liilia Raik

Ott Tomik

Jaanika Ja Signe Anton

Robert Kala

Viivika Sarv

Marina Domova

Toomas Lääts

Maris Arulepp

Katren Parve

Märten Kadu

Anni Arro

Killu Mägi

Kristel Vokk

Karl Astok

Jevgeni Jermoškin

Tuuli Mathisen

Toomas Lember

Liina Kasela

Helena Vallimäe

Merilin Siimpoeg

Angelica Udeküll

Laivi Mesikäpp

Helger Aava

Merit Arva

Liisi Laanemäe

Eve-Kati Mägi

Priit Vahar

Peeter Pihel

Daanius Aas

Tarmo Mölder

Pille Petersoo

Priit Parts

Jana Olesk

Katrin Altmets

Jorma Riivald

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Kaisa Kliimand

Heidi Park

Katrin Kiviberg

Lia Virkus

Eve Veski

Külli Eller

Janno Lepik

Anneli Anijärv

Joonas Koppel

Chong Chee Loong

Regeri Zoo

Tiina Lebane

Elvi Salmu

Tõnis Saar

Anneli Hanni

Mari-Liis Ilover

Marit Soobik

Eerika Plamus

Monika Lehtmets

Mario Pärn

Aime Lilleväli

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Juta Raudnask

Hanna Martinson

Kaie Parts

Ülle Jukk

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Andra Kalda

Rene Uusmees

Mihkel Manglus

Kristjan Peäske

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Aet Trisberg

Ekaterina Kuznetsova

Robert Marrandi

Kaare Sova

Sandra Vungi

Liina Karron

Ave Jääger

Ragne Värk

Toomas Leedu

Andres Rahula

Martiina Anni

Katrin Press

Riho Heinmets

Tanel Mazur

Rainer Lopp

Allar Oeselg

Mari Leover

Piret Hanson

Kristel Habakukk

Olga Kaju

Elis Toompuu

Heli Tombak

Monika Viidemann

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.