Authors

Joonas Koppel

Anneli Anijärv

Janno Lepik

Anneli Hanni

Anni Arro

Tuuli Mathisen

Sille Vadi

Martiina Anni

Viivika Sarv

Ekaterina Kuznetsova

Katren Parve

Ave Jääger

Toomas Lember

Merit Arva

Marit Soobik

Piret Hanson

Angeelika Kang

Silja Luide

Kaare Sova

Eve-Kati Mägi

Rait Kits

Kristel Vokk

Tarmo Mölder

Robert Kala

Karl Astok

Andra Kalda

Rene Uusmees

Kätrin Maidla

Tiina Lebane

Merilin Siimpoeg

Monika Lehtmets

Peeter Pihel

Mihkel Manglus

Chong Chee Loong

Kaisa Kliimand

Toomas Lääts

Marina Domova

Mario Pärn

Britt Paju

Killu Mägi

Sander Väärt, Ranno Paukson

Liina Karron

Allar Oeselg

Jevgeni Jermoškin

Sandra Veeremaa

Heidi Park

Riho Heinmets

Külli Eller

Liina Kasela

Mari-Liis Ilover

Nadja Kaarma

Olga Kaju

Monika Viidemann

Liilia Raik

Maia Smõslova

Jaanika Ja Signe Anton

Katrin Kiviberg

Eerika Plamus

Erko Ruukel

Vladislav Djatšuk

Costantino Veglianti

Jorma Riivald

Elvi Salmu

Heli Tombak

Helar Mets

Laivi Mesikäpp

Mari Leover

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Pille Petersoo

Krestina Õun

Juta Raudnask

Rainer Lopp

Maris Arulepp

Ragne Värk

Lia Virkus

Helger Aava

Kertu Lukas

Marju Randmer

Angelica Udeküll

Merle Ehrbach

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Tõnis Saar

Õie Pritson

Katrin Altmets

Katrin Press

Elis Toompuu

Kaie Parts

Hardi Nurmine

Robert Marrandi

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Toomas Leedu

Johannes Hõimoja

Priit Vahar

Kaarel Kiivit

Daanius Aas

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Hanna Martinson

Priit Parts

Sandra Vungi

Kristjan Peäske

Aime Lilleväli

Tanel Mazur

Jana Olesk

Tõnis Siigur

Ott Tomik

Andres Rahula

Liisi Laanemäe

Regeri Zoo

Eve Veski

Ülle Jukk

Jürgen Lip

Andrus Talvari

Kerti Vissel

Aet Trisberg

Kristel Habakukk

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.