Authors

Peeter Pihel

Aime Lilleväli

Toomas Leedu

Kaie Parts

Andres Rahula

Riho Heinmets

Ülle Jukk

Elis Toompuu

Jana Olesk

Piret Hanson

Janno Lepik

Liilia Raik

Costantino Veglianti

Lia Virkus

Jevgeni Jermoškin

Killu Mägi

Karl Astok

Kertu Lukas

Sille Vadi

Maia Smõslova

Ekaterina Kuznetsova

Mihkel Manglus

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kätrin Maidla

Külli Eller

Kaare Sova

Nadja Kaarma

Merle Ehrbach

Katren Parve

Eve Veski

Helar Mets

Priit Parts

Mari Leover

Sander Väärt, Ranno Paukson

Eerika Plamus

Olga Kaju

Ragne Värk

Heli Tombak

Ave Jääger

Mario Pärn

Rait Kits

Robert Marrandi

Kristel Vokk

Kristjan Peäske

Viivika Sarv

Helger Aava

Sandra Vungi

Britt Paju

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Erko Ruukel

Ott Tomik

Jaanika Ja Signe Anton

Anneli Anijärv

Tiina Lebane

Katrin Kiviberg

Marju Randmer

Laivi Mesikäpp

Kaarel Kiivit

Priit Vahar

Andrus Talvari

Tõnis Saar

Martiina Anni

Monika Viidemann

Maris Arulepp

Silja Luide

Jorma Riivald

Liina Kasela

Kristel Habakukk

Jürgen Lip

Krestina Õun

Marina Domova

Sandra Veeremaa

Angeelika Kang

Katrin Altmets

Heidi Park

Tanel Mazur

Kaisa Kliimand

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Anni Arro

Marit Soobik

Tuuli Mathisen

Monika Lehtmets

Eve-Kati Mägi

Liina Karron

Regeri Zoo

Elvi Salmu

Pille Petersoo

Merrit Kiho

Mari-Liis Ilover

Tõnis Siigur

Hardi Nurmine

Anneli Hanni

Tarmo Mölder

Kerti Vissel

Juta Raudnask

Aet Trisberg

Rene Uusmees

Johannes Hõimoja

Liisi Laanemäe

Chong Chee Loong

Toomas Lääts

Toomas Lember

Angelica Udeküll

Vladislav Djatšuk

Joonas Koppel

Õie Pritson

Katrin Press

Merit Arva

Andra Kalda

Rainer Lopp

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.