Authors

Johannes Hõimoja

Monika Viidemann

Katrin Press

Eve-Kati Mägi

Liisi Laanemäe

Costantino Veglianti

Kristel Habakukk

Angelica Udeküll

Sandra Veeremaa

Ekaterina Kuznetsova

Tanel Mazur

Karl Astok

Vladislav Djatšuk

Merle Ehrbach

Maris Arulepp

Marju Randmer

Andrus Talvari

Jorma Riivald

Elis Toompuu

Tuuli Mathisen

Liilia Raik

Priit Vahar

Mari-Liis Ilover

Monika Lehtmets

Ragne Värk

Aet Trisberg

Kaisa Kliimand

Merit Arva

Anni Arro

Erko Ruukel

Külli Eller

Angeelika Kang

Lia Virkus

Mario Pärn

Heidi Park

Heli Tombak

Daanius Aas

Riho Heinmets

Tõnis Siigur

Janno Lepik

Rene Uusmees

Juta Raudnask

Helger Aava

Kristjan Peäske

Nadja Kaarma

Kaare Sova

Peeter Pihel

Liina Kasela

Katrin Kiviberg

Kaie Parts

Eerika Plamus

Ülle Jukk

Killu Mägi

Anneli Anijärv

Allar Oeselg

Laivi Mesikäpp

Mari Leover

Kätrin Maidla

Ott Tomik

Tiina Lebane

Helena Vallimäe

Jaanika Ja Signe Anton

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Sille Vadi

Martiina Anni

Piret Hanson

Rainer Lopp

Sander Väärt, Ranno Paukson

Pille Petersoo

Elvi Salmu

Tõnis Saar

Robert Kala

Viivika Sarv

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Märten Kadu

Britt Paju

Andra Kalda

Katren Parve

Joonas Koppel

Margo Paluoja

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Helar Mets

Ave Jääger

Marit Soobik

Kristel Vokk

Mihkel Manglus

Kertu Lukas

Merilin Siimpoeg

Kerti Vissel

Silja Luide

Eve Veski

Jürgen Lip

Regeri Zoo

Marina Domova

Sandra Vungi

Andres Rahula

Jevgeni Jermoškin

Hanna Martinson

Toomas Lember

Õie Pritson

Robert Marrandi

Aime Lilleväli

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Katrin Altmets

Krestina Õun

Rait Kits

Anneli Hanni

Kaarel Kiivit

Tarmo Mölder

Hardi Nurmine

Maia Smõslova

Priit Parts

Jana Olesk

Toomas Leedu

Chong Chee Loong

Liina Karron

Olga Kaju

Toomas Lääts

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.