Authors

Ragne Värk

Heli Tombak

Robert Marrandi

Eerika Plamus

Johannes Hõimoja

Angelica Udeküll

Jana Olesk

Rait Kits

Sandra Veeremaa

Merle Ehrbach

Andres Rahula

Killu Mägi

Hardi Nurmine

Vladislav Djatšuk

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Chong Chee Loong

Jevgeni Jermoškin

Sille Vadi

Jürgen Lip

Jorma Riivald

Priit Parts

Merrit Kiho

Kristel Vokk

Külli Eller

Toomas Lember

Toomas Leedu

Elis Toompuu

Tuuli Mathisen

Kaarel Kiivit

Peeter Pihel

Tiina Lebane

Kristel Habakukk

Eve Veski

Helger Aava

Andrus Talvari

Sander Väärt, Ranno Paukson

Costantino Veglianti

Krestina Õun

Liisi Laanemäe

Rainer Lopp

Marit Soobik

Toomas Lääts

Mari Leover

Lia Virkus

Viivika Sarv

Sandra Vungi

Kätrin Maidla

Andra Kalda

Britt Paju

Maris Arulepp

Mario Pärn

Aime Lilleväli

Ave Jääger

Laivi Mesikäpp

Ülle Jukk

Janno Lepik

Martiina Anni

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Kertu Lukas

Maia Smõslova

Marju Randmer

Angeelika Kang

Tõnis Siigur

Regeri Zoo

Kristjan Peäske

Nadja Kaarma

Tanel Mazur

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Marina Domova

Tõnis Saar

Ott Tomik

Mari-Liis Ilover

Juta Raudnask

Katrin Press

Silja Luide

Mihkel Manglus

Priit Vahar

Olga Kaju

Kaisa Kliimand

Katrin Kiviberg

Aet Trisberg

Monika Lehtmets

Liina Karron

Katren Parve

Õie Pritson

Ekaterina Kuznetsova

Tarmo Mölder

Kaare Sova

Heidi Park

Helar Mets

Anni Arro

Eve-Kati Mägi

Riho Heinmets

Merit Arva

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Monika Viidemann

Pille Petersoo

Anneli Hanni

Jaanika Ja Signe Anton

Karl Astok

Piret Hanson

Elvi Salmu

Kerti Vissel

Joonas Koppel

Liilia Raik

Liina Kasela

Erko Ruukel

Anneli Anijärv

Katrin Altmets

Rene Uusmees

Kaie Parts

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.