Authors

Heidi Park

Ekaterina Kuznetsova

Rainer Lopp

Liina Kasela

Kristel Vokk

Mario Pärn

Kristjan Peäske

Maia Smõslova

Tanel Mazur

Costantino Veglianti

Toomas Lääts

Maris Arulepp

Kaarel Kiivit

Katrin Altmets

Merle Ehrbach

Hanna Martinson

Monika Lehtmets

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kaisa Kliimand

Priit Parts

Britt Paju

Laivi Mesikäpp

Ragne Värk

Rene Uusmees

Daanius Aas

Katren Parve

Mari-Liis Ilover

Jaanika Ja Signe Anton

Tarmo Mölder

Silja Luide

Elis Toompuu

Aime Lilleväli

Nadja Kaarma

Jana Olesk

Tiina Lebane

Merilin Siimpoeg

Priit Vahar

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kätrin Maidla

Marit Soobik

Martiina Anni

Helger Aava

Margo Paluoja

Marina Domova

Ave Jääger

Lia Virkus

Andrus Talvari

Liilia Raik

Angeelika Kang

Erko Ruukel

Joonas Koppel

Sander Väärt, Ranno Paukson

Tuuli Mathisen

Riho Heinmets

Hardi Nurmine

Elvi Salmu

Peeter Pihel

Marju Randmer

Piret Hanson

Külli Eller

Andres Rahula

Rait Kits

Monika Viidemann

Juta Raudnask

Toomas Lember

Katrin Press

Anneli Anijärv

Regeri Zoo

Anni Arro

Aet Trisberg

Vladislav Djatšuk

Merit Arva

Liisi Laanemäe

Sandra Veeremaa

Robert Kala

Ülle Jukk

Mari Leover

Kerti Vissel

Helar Mets

Mihkel Manglus

Kaie Parts

Eve-Kati Mägi

Kristel Habakukk

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Chong Chee Loong

Katrin Kiviberg

Allar Oeselg

Andra Kalda

Karl Astok

Toomas Leedu

Janno Lepik

Heli Tombak

Johannes Hõimoja

Kertu Lukas

Tõnis Saar

Pille Petersoo

Jevgeni Jermoškin

Eve Veski

Killu Mägi

Krestina Õun

Anneli Hanni

Sandra Vungi

Liina Karron

Ott Tomik

Tõnis Siigur

Robert Marrandi

Jürgen Lip

Viivika Sarv

Jorma Riivald

Kaare Sova

Eerika Plamus

Olga Kaju

Angelica Udeküll

Õie Pritson

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Sille Vadi

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.