Authors

Mari-Liis Ilover

Toomas Leedu

Toomas Lääts

Andrus Talvari

Peeter Pihel

Kaare Sova

Rainer Lopp

Ülle Jukk

Jevgeni Jermoškin

Elvi Salmu

Priit Vahar

Kätrin Maidla

Katrin Press

Riho Heinmets

Laivi Mesikäpp

Merrit Kiho

Marit Soobik

Mario Pärn

Karl Astok

Rait Kits

Johannes Hõimoja

Katrin Altmets

Jorma Riivald

Jürgen Lip

Liilia Raik

Aet Trisberg

Maia Smõslova

Õie Pritson

Kaisa Kliimand

Sandra Vungi

Anni Arro

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kertu Lukas

Andra Kalda

Britt Paju

Lia Virkus

Tõnis Saar

Ragne Värk

Joonas Koppel

Tanel Mazur

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Liina Karron

Nadja Kaarma

Mari Leover

Erko Ruukel

Killu Mägi

Olga Kaju

Juta Raudnask

Jaanika Ja Signe Anton

Sille Vadi

Toomas Lember

Andres Rahula

Priit Parts

Costantino Veglianti

Robert Marrandi

Aime Lilleväli

Ave Jääger

Viivika Sarv

Martiina Anni

Eve Veski

Kristel Habakukk

Vladislav Djatšuk

Merle Ehrbach

Helar Mets

Angelica Udeküll

Katren Parve

Ekaterina Kuznetsova

Eve-Kati Mägi

Krestina Õun

Heidi Park

Tõnis Siigur

Regeri Zoo

Silja Luide

Anneli Hanni

Tarmo Mölder

Maris Arulepp

Angeelika Kang

Marju Randmer

Kerti Vissel

Jana Olesk

Merilin Siimpoeg

Tiina Lebane

Eerika Plamus

Mihkel Manglus

Merit Arva

Janno Lepik

Piret Hanson

Ott Tomik

Kaie Parts

Sander Väärt, Ranno Paukson

Kristel Vokk

Sandra Veeremaa

Chong Chee Loong

Liina Kasela

Monika Lehtmets

Külli Eller

Rene Uusmees

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kaarel Kiivit

Katrin Kiviberg

Heli Tombak

Monika Viidemann

Elis Toompuu

Marina Domova

Pille Petersoo

Anneli Anijärv

Hardi Nurmine

Tuuli Mathisen

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Kristjan Peäske

Liisi Laanemäe

Helger Aava

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.