Authors

Sandra Vungi

Rene Uusmees

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Hanna Martinson

Peeter Pihel

Martiina Anni

Krestina Õun

Jevgeni Jermoškin

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Marina Domova

Jana Olesk

Eerika Plamus

Tanel Mazur

Anneli Hanni

Kristel Habakukk

Nadja Kaarma

Sandra Veeremaa

Ülle Jukk

Mario Pärn

Juta Raudnask

Kerti Vissel

Katren Parve

Merle Ehrbach

Karl Astok

Priit Parts

Olga Kaju

Jorma Riivald

Mihkel Manglus

Margo Paluoja

Merit Arva

Kaare Sova

Tiina Lebane

Vladislav Djatšuk

Marit Soobik

Ragne Värk

Britt Paju

Katrin Altmets

Rainer Lopp

Lia Virkus

Tarmo Mölder

Katrin Press

Tõnis Saar

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Allar Oeselg

Andrus Talvari

Helger Aava

Liilia Raik

Angeelika Kang

Priit Vahar

Laivi Mesikäpp

Regeri Zoo

Monika Viidemann

Eve Veski

Erko Ruukel

Robert Kala

Kristel Vokk

Toomas Lember

Joonas Koppel

Elis Toompuu

Toomas Leedu

Daanius Aas

Pille Petersoo

Liina Kasela

Õie Pritson

Chong Chee Loong

Ott Tomik

Hardi Nurmine

Silja Luide

Maris Arulepp

Piret Hanson

Andra Kalda

Elvi Salmu

Sander Väärt, Ranno Paukson

Robert Marrandi

Kaisa Kliimand

Monika Lehtmets

Toomas Lääts

Heidi Park

Rait Kits

Viivika Sarv

Helar Mets

Merilin Siimpoeg

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Killu Mägi

Aime Lilleväli

Marju Randmer

Johannes Hõimoja

Kaarel Kiivit

Sille Vadi

Mari-Liis Ilover

Aet Trisberg

Maia Smõslova

Angelica Udeküll

Andres Rahula

Costantino Veglianti

Kätrin Maidla

Heli Tombak

Kertu Lukas

Märten Kadu

Jürgen Lip

Jaanika Ja Signe Anton

Eve-Kati Mägi

Anni Arro

Janno Lepik

Liisi Laanemäe

Külli Eller

Mari Leover

Riho Heinmets

Anneli Anijärv

Tuuli Mathisen

Liina Karron

Tõnis Siigur

Katrin Kiviberg

Kristjan Peäske

Ekaterina Kuznetsova

Kaie Parts

Ave Jääger

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.