Authors

Johannes Hõimoja

Ekaterina Kuznetsova

Priit Vahar

Monika Lehtmets

Aime Lilleväli

Ott Tomik

Katrin Altmets

Kertu Lukas

Nadja Kaarma

Merilin Siimpoeg

Kaare Sova

Riho Heinmets

Õie Pritson

Andra Kalda

Sandra Veeremaa

Liilia Raik

Pille Petersoo

Kristel Habakukk

Elvi Salmu

Jana Olesk

Monika Viidemann

Chong Chee Loong

Tanel Mazur

Toomas Lember

Rait Kits

Eve Veski

Sandra Vungi

Tarmo Mölder

Ave Jääger

Rainer Lopp

Liisi Laanemäe

Rene Uusmees

Heli Tombak

Marju Randmer

Tõnis Siigur

Britt Paju

Aet Trisberg

Krestina Õun

Anni Arro

Merit Arva

Piret Hanson

Katrin Kiviberg

Lia Virkus

Merrit Kiho

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Joonas Koppel

Katrin Press

Kristjan Peäske

Juta Raudnask

Katren Parve

Tiina Lebane

Merle Ehrbach

Maris Arulepp

Jürgen Lip

Kerti Vissel

Jorma Riivald

Anneli Hanni

Toomas Leedu

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Costantino Veglianti

Tõnis Saar

Kätrin Maidla

Ragne Värk

Kaarel Kiivit

Silja Luide

Mari-Liis Ilover

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Viivika Sarv

Killu Mägi

Vladislav Djatšuk

Regeri Zoo

Elis Toompuu

Marina Domova

Liina Kasela

Kristel Vokk

Helar Mets

Sille Vadi

Helger Aava

Erko Ruukel

Jaanika Ja Signe Anton

Olga Kaju

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Eerika Plamus

Ülle Jukk

Mihkel Manglus

Janno Lepik

Tuuli Mathisen

Mari Leover

Sander Väärt, Ranno Paukson

Robert Marrandi

Andres Rahula

Mario Pärn

Toomas Lääts

Angeelika Kang

Martiina Anni

Peeter Pihel

Marit Soobik

Karl Astok

Kaie Parts

Külli Eller

Heidi Park

Angelica Udeküll

Maia Smõslova

Liina Karron

Hardi Nurmine

Andrus Talvari

Anneli Anijärv

Priit Parts

Kaisa Kliimand

Eve-Kati Mägi

Laivi Mesikäpp

Jevgeni Jermoškin

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.