Authors

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Ülle Jukk

Helar Mets

Õie Pritson

Jaanika Ja Signe Anton

Jana Olesk

Maris Arulepp

Marit Soobik

Elis Toompuu

Jorma Riivald

Peeter Pihel

Andrus Talvari

Vladislav Djatšuk

Krestina Õun

Merle Ehrbach

Juta Raudnask

Marina Domova

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Rene Uusmees

Kaare Sova

Eve-Kati Mägi

Külli Eller

Pille Petersoo

Kerti Vissel

Costantino Veglianti

Eve Veski

Viivika Sarv

Ave Jääger

Ragne Värk

Kristel Habakukk

Toomas Lember

Merit Arva

Monika Lehtmets

Marju Randmer

Tõnis Siigur

Toomas Leedu

Kertu Lukas

Toomas Lääts

Andres Rahula

Kätrin Maidla

Kristjan Peäske

Britt Paju

Riho Heinmets

Piret Hanson

Katrin Press

Kaisa Kliimand

Silja Luide

Janno Lepik

Joonas Koppel

Sandra Veeremaa

Tarmo Mölder

Helger Aava

Chong Chee Loong

Johannes Hõimoja

Angeelika Kang

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Tanel Mazur

Liina Karron

Monika Viidemann

Anneli Anijärv

Katrin Altmets

Eerika Plamus

Sander Väärt, Ranno Paukson

Mihkel Manglus

Tiina Lebane

Andra Kalda

Katrin Kiviberg

Liina Kasela

Priit Vahar

Liisi Laanemäe

Sille Vadi

Aime Lilleväli

Katren Parve

Angelica Udeküll

Maia Smõslova

Lia Virkus

Tõnis Saar

Ekaterina Kuznetsova

Anni Arro

Kristel Vokk

Jevgeni Jermoškin

Kaie Parts

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Laivi Mesikäpp

Killu Mägi

Rait Kits

Robert Marrandi

Aet Trisberg

Martiina Anni

Sandra Vungi

Heli Tombak

Hardi Nurmine

Erko Ruukel

Heidi Park

Priit Parts

Mari-Liis Ilover

Jürgen Lip

Kaarel Kiivit

Regeri Zoo

Anneli Hanni

Mario Pärn

Ott Tomik

Karl Astok

Rainer Lopp

Nadja Kaarma

Liilia Raik

Merrit Kiho

Olga Kaju

Mari Leover

Tuuli Mathisen

Elvi Salmu

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.