Authors

Õie Pritson

Tõnis Siigur

Merle Ehrbach

Liina Kasela

Sandra Veeremaa

Ülle Jukk

Kristel Habakukk

Heidi Park

Toomas Lääts

Killu Mägi

Janno Lepik

Sander Väärt, Ranno Paukson

Erko Ruukel

Mari-Liis Ilover

Ragne Värk

Sandra Vungi

Johannes Hõimoja

Mari Leover

Elis Toompuu

Anni Arro

Maia Smõslova

Olga Kaju

Silja Luide

Ott Tomik

Priit Parts

Külli Eller

Tõnis Saar

Viivika Sarv

Katrin Altmets

Andrus Talvari

Helar Mets

Hardi Nurmine

Kristjan Peäske

Marju Randmer

Angeelika Kang

Rait Kits

Riho Heinmets

Toomas Lember

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Merrit Kiho

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Jevgeni Jermoškin

Martiina Anni

Jürgen Lip

Piret Hanson

Laivi Mesikäpp

Liisi Laanemäe

Marina Domova

Merit Arva

Jaanika Ja Signe Anton

Aime Lilleväli

Kaisa Kliimand

Tanel Mazur

Ave Jääger

Eve-Kati Mägi

Pille Petersoo

Marit Soobik

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Chong Chee Loong

Mario Pärn

Peeter Pihel

Anneli Anijärv

Monika Lehtmets

Liilia Raik

Joonas Koppel

Anneli Hanni

Kaare Sova

Heli Tombak

Kaarel Kiivit

Regeri Zoo

Kristel Vokk

Elvi Salmu

Andres Rahula

Kertu Lukas

Maris Arulepp

Kaie Parts

Krestina Õun

Toomas Leedu

Katrin Kiviberg

Karl Astok

Helger Aava

Tuuli Mathisen

Priit Vahar

Sille Vadi

Jana Olesk

Kerti Vissel

Katrin Press

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Lia Virkus

Tarmo Mölder

Ekaterina Kuznetsova

Eerika Plamus

Rainer Lopp

Liina Karron

Monika Viidemann

Nadja Kaarma

Rene Uusmees

Mihkel Manglus

Angelica Udeküll

Robert Marrandi

Costantino Veglianti

Aet Trisberg

Jorma Riivald

Vladislav Djatšuk

Britt Paju

Andra Kalda

Tiina Lebane

Katren Parve

Kätrin Maidla

Eve Veski

Juta Raudnask

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.