Authors

Kristel Vokk

Katrin Kiviberg

Jürgen Lip

Pille Petersoo

Liina Karron

Tanel Mazur

Angelica Udeküll

Toomas Lääts

Sandra Veeremaa

Andrus Talvari

Mari-Liis Ilover

Kaarel Kiivit

Kerti Vissel

Maris Arulepp

Sander Väärt, Ranno Paukson

Eerika Plamus

Mihkel Manglus

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Katrin Altmets

Sille Vadi

Elvi Salmu

Aime Lilleväli

Külli Eller

Krestina Õun

Marju Randmer

Martiina Anni

Jorma Riivald

Kristjan Peäske

Jaanika Ja Signe Anton

Viivika Sarv

Johannes Hõimoja

Angeelika Kang

Monika Lehtmets

Heli Tombak

Piret Hanson

Toomas Leedu

Juta Raudnask

Regeri Zoo

Rait Kits

Joonas Koppel

Helar Mets

Tuuli Mathisen

Andres Rahula

Kertu Lukas

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Laivi Mesikäpp

Priit Vahar

Heidi Park

Tõnis Saar

Liisi Laanemäe

Priit Parts

Merilin Siimpoeg

Anneli Hanni

Toomas Lember

Õie Pritson

Merle Ehrbach

Tiina Lebane

Anneli Anijärv

Rainer Lopp

Karl Astok

Riho Heinmets

Kätrin Maidla

Robert Marrandi

Mari Leover

Kaisa Kliimand

Maia Smõslova

Ülle Jukk

Lia Virkus

Silja Luide

Kaare Sova

Jevgeni Jermoškin

Aet Trisberg

Janno Lepik

Costantino Veglianti

Ave Jääger

Tõnis Siigur

Killu Mägi

Chong Chee Loong

Erko Ruukel

Helger Aava

Tarmo Mölder

Elis Toompuu

Rene Uusmees

Vladislav Djatšuk

Katrin Press

Ragne Värk

Eve-Kati Mägi

Liilia Raik

Merit Arva

Kaie Parts

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Anni Arro

Ekaterina Kuznetsova

Marina Domova

Nadja Kaarma

Jana Olesk

Olga Kaju

Ott Tomik

Kristel Habakukk

Liina Kasela

Marit Soobik

Monika Viidemann

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Mario Pärn

Britt Paju

Hardi Nurmine

Peeter Pihel

Katren Parve

Sandra Vungi

Eve Veski

Andra Kalda

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.