Authors

Eve-Kati Mägi

Ott Tomik

Heidi Park

Nadja Kaarma

Eve Veski

Mari-Liis Ilover

Jaanika Ja Signe Anton

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Mari Leover

Merit Arva

Marit Soobik

Britt Paju

Vladislav Djatšuk

Monika Lehtmets

Viivika Sarv

Jürgen Lip

Katrin Kiviberg

Kristel Vokk

Johannes Hõimoja

Tanel Mazur

Jana Olesk

Katrin Press

Andrus Talvari

Ragne Värk

Lia Virkus

Sander Väärt, Ranno Paukson

Kristel Habakukk

Maia Smõslova

Tuuli Mathisen

Kerti Vissel

Sandra Vungi

Toomas Lember

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Robert Kala

Elvi Salmu

Karl Astok

Piret Hanson

Anni Arro

Ülle Jukk

Tõnis Siigur

Rait Kits

Anneli Anijärv

Juta Raudnask

Erko Ruukel

Merle Ehrbach

Liisi Laanemäe

Priit Vahar

Tarmo Mölder

Kaisa Kliimand

Angeelika Kang

Silja Luide

Kätrin Maidla

Külli Eller

Aime Lilleväli

Costantino Veglianti

Olga Kaju

Kaarel Kiivit

Õie Pritson

Kaare Sova

Peeter Pihel

Aet Trisberg

Ekaterina Kuznetsova

Maris Arulepp

Marju Randmer

Sandra Veeremaa

Pille Petersoo

Rainer Lopp

Jevgeni Jermoškin

Toomas Lääts

Janno Lepik

Merilin Siimpoeg

Krestina Õun

Helger Aava

Priit Parts

Martiina Anni

Liilia Raik

Daanius Aas

Jorma Riivald

Sille Vadi

Margo Paluoja

Laivi Mesikäpp

Kertu Lukas

Helar Mets

Andres Rahula

Ave Jääger

Hardi Nurmine

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Liina Karron

Robert Marrandi

Joonas Koppel

Riho Heinmets

Monika Viidemann

Mihkel Manglus

Tiina Lebane

Anneli Hanni

Allar Oeselg

Andra Kalda

Kristjan Peäske

Mario Pärn

Eerika Plamus

Chong Chee Loong

Liina Kasela

Katren Parve

Hanna Martinson

Angelica Udeküll

Killu Mägi

Rene Uusmees

Tõnis Saar

Elis Toompuu

Heli Tombak

Katrin Altmets

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Marina Domova

Kaie Parts

Toomas Leedu

Regeri Zoo

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.