Authors

Helar Mets

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Toomas Lember

Helger Aava

Kaisa Kliimand

Rait Kits

Merit Arva

Mario Pärn

Kerti Vissel

Katrin Kiviberg

Riho Heinmets

Tiina Lebane

Laivi Mesikäpp

Tõnis Siigur

Ülle Jukk

Krestina Õun

Vladislav Djatšuk

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Ekaterina Kuznetsova

Mihkel Manglus

Merrit Kiho

Õie Pritson

Ott Tomik

Liina Kasela

Anneli Hanni

Martiina Anni

Jana Olesk

Sander Väärt, Ranno Paukson

Andres Rahula

Toomas Leedu

Pille Petersoo

Joonas Koppel

Maia Smõslova

Juta Raudnask

Anneli Anijärv

Aet Trisberg

Tuuli Mathisen

Jevgeni Jermoškin

Priit Parts

Sille Vadi

Silja Luide

Anni Arro

Rene Uusmees

Lia Virkus

Viivika Sarv

Hardi Nurmine

Olga Kaju

Piret Hanson

Monika Lehtmets

Katrin Press

Eerika Plamus

Eve Veski

Liisi Laanemäe

Tarmo Mölder

Chong Chee Loong

Toomas Lääts

Mari-Liis Ilover

Liilia Raik

Katren Parve

Heidi Park

Aime Lilleväli

Sandra Veeremaa

Angelica Udeküll

Robert Marrandi

Marina Domova

Kristel Habakukk

Kertu Lukas

Costantino Veglianti

Britt Paju

Ragne Värk

Heli Tombak

Merle Ehrbach

Tõnis Saar

Kristel Vokk

Rainer Lopp

Sandra Vungi

Monika Viidemann

Jorma Riivald

Jaanika Ja Signe Anton

Killu Mägi

Andrus Talvari

Elvi Salmu

Katrin Altmets

Eve-Kati Mägi

Liina Karron

Kaare Sova

Kaarel Kiivit

Regeri Zoo

Marit Soobik

Erko Ruukel

Tanel Mazur

Angeelika Kang

Kaie Parts

Ave Jääger

Mari Leover

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Elis Toompuu

Priit Vahar

Nadja Kaarma

Maris Arulepp

Kristjan Peäske

Marju Randmer

Peeter Pihel

Kätrin Maidla

Johannes Hõimoja

Andra Kalda

Janno Lepik

Jürgen Lip

Külli Eller

Karl Astok

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.