Authors

Toomas Leedu

Katrin Altmets

Peeter Pihel

Andrus Talvari

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Helar Mets

Rene Uusmees

Elvi Salmu

Eve Veski

Tiina Lebane

Allar Oeselg

Andres Rahula

Ott Tomik

Priit Vahar

Martiina Anni

Olga Kaju

Daanius Aas

Monika Lehtmets

Piret Hanson

Sander Väärt, Ranno Paukson

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Anneli Anijärv

Joonas Koppel

Britt Paju

Jaanika Ja Signe Anton

Ülle Jukk

Silja Luide

Monika Viidemann

Toomas Lember

Maia Smõslova

Karl Astok

Kerti Vissel

Priit Parts

Rait Kits

Kertu Lukas

Ekaterina Kuznetsova

Kristjan Peäske

Merle Ehrbach

Angelica Udeküll

Mario Pärn

Maris Arulepp

Tanel Mazur

Katren Parve

Viivika Sarv

Robert Marrandi

Tuuli Mathisen

Sille Vadi

Tõnis Saar

Liina Karron

Liina Kasela

Andra Kalda

Jevgeni Jermoškin

Juta Raudnask

Jorma Riivald

Kätrin Maidla

Kristel Habakukk

Johannes Hõimoja

Krestina Õun

Chong Chee Loong

Helger Aava

Ave Jääger

Õie Pritson

Heli Tombak

Heidi Park

Laivi Mesikäpp

Jürgen Lip

Hardi Nurmine

Ragne Värk

Toomas Lääts

Mari Leover

Liilia Raik

Rainer Lopp

Kaare Sova

Sandra Vungi

Sandra Veeremaa

Aime Lilleväli

Tarmo Mölder

Margo Paluoja

Killu Mägi

Aet Trisberg

Kaarel Kiivit

Kaisa Kliimand

Jana Olesk

Katrin Press

Kaie Parts

Hanna Martinson

Eve-Kati Mägi

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Regeri Zoo

Marit Soobik

Elis Toompuu

Riho Heinmets

Marina Domova

Anni Arro

Erko Ruukel

Pille Petersoo

Mihkel Manglus

Lia Virkus

Merilin Siimpoeg

Nadja Kaarma

Anneli Hanni

Angeelika Kang

Katrin Kiviberg

Marju Randmer

Mari-Liis Ilover

Liisi Laanemäe

Vladislav Djatšuk

Janno Lepik

Costantino Veglianti

Eerika Plamus

Kristel Vokk

Robert Kala

Tõnis Siigur

Merit Arva

Külli Eller

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.