Authors

Robert Marrandi

Johannes Hõimoja

Merle Ehrbach

Andrus Talvari

Sander Väärt, Ranno Paukson

Jana Olesk

Viivika Sarv

Ave Jääger

Anneli Hanni

Heli Tombak

Regeri Zoo

Mihkel Manglus

Katrin Press

Tiina Lebane

Peeter Pihel

Sille Vadi

Helger Aava

Krestina Õun

Anneli Anijärv

Marina Domova

Aime Lilleväli

Eve-Kati Mägi

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Karl Astok

Sandra Vungi

Tõnis Saar

Sandra Veeremaa

Katren Parve

Priit Parts

Helar Mets

Laivi Mesikäpp

Jürgen Lip

Erko Ruukel

Piret Hanson

Kristel Vokk

Costantino Veglianti

Janno Lepik

Angeelika Kang

Kerti Vissel

Lia Virkus

Jaanika Ja Signe Anton

Silja Luide

Kristel Habakukk

Kertu Lukas

Kaare Sova

Jevgeni Jermoškin

Rene Uusmees

Elis Toompuu

Liisi Laanemäe

Rait Kits

Heidi Park

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kaarel Kiivit

Maris Arulepp

Kätrin Maidla

Merilin Siimpoeg

Monika Viidemann

Olga Kaju

Kristjan Peäske

Priit Vahar

Tarmo Mölder

Mari Leover

Monika Lehtmets

Toomas Lember

Jorma Riivald

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Hardi Nurmine

Ragne Värk

Kaisa Kliimand

Riho Heinmets

Vladislav Djatšuk

Marju Randmer

Angelica Udeküll

Ülle Jukk

Rainer Lopp

Nadja Kaarma

Merit Arva

Toomas Leedu

Katrin Altmets

Liina Kasela

Külli Eller

Katrin Kiviberg

Aet Trisberg

Liina Karron

Ott Tomik

Ekaterina Kuznetsova

Tõnis Siigur

Eerika Plamus

Mari-Liis Ilover

Pille Petersoo

Marit Soobik

Tanel Mazur

Mario Pärn

Eve Veski

Britt Paju

Juta Raudnask

Killu Mägi

Anni Arro

Martiina Anni

Tuuli Mathisen

Õie Pritson

Elvi Salmu

Andra Kalda

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Joonas Koppel

Maia Smõslova

Andres Rahula

Liilia Raik

Chong Chee Loong

Toomas Lääts

Kaie Parts

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.