Authors

Kätrin Maidla

Allar Oeselg

Ave Jääger

Angelica Udeküll

Nadja Kaarma

Kristel Vokk

Priit Parts

Marju Randmer

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Tarmo Mölder

Angeelika Kang

Rait Kits

Andra Kalda

Marina Domova

Toomas Lember

Regeri Zoo

Costantino Veglianti

Tanel Mazur

Elvi Salmu

Kaare Sova

Jürgen Lip

Heli Tombak

Mari Leover

Tõnis Siigur

Ekaterina Kuznetsova

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Janno Lepik

Krestina Õun

Katrin Kiviberg

Killu Mägi

Peeter Pihel

Liilia Raik

Arvo Sulu

Joonas Koppel

Hardi Nurmine

Kristjan Peäske

Marit Soobik

Liisi Laanemäe

Liina Kasela

Kristel Habakukk

Chong Chee Loong

Elis Toompuu

Andres Rahula

Aime Lilleväli

Helar Mets

Rene Uusmees

Indrek Tekko Ja Siiri Aasma

Tõnis Saar

Liina Karron

Rainer Lopp

Pille Petersoo

Riho Heinmets

Andrus Talvari

Monika Viidemann

Maris Arulepp

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Märten Kadu

Johannes Hõimoja

Olga Kaju

Piret Hanson

Ülle Jukk

Britt Paju

Sandra Vungi

Sille Vadi

Laivi Mesikäpp

Ott Tomik

Mari-Liis Ilover

Maia Smõslova

Lia Virkus

Kertu Lukas

Sandra Veeremaa

Merit Arva

Katrin Press

Helger Aava

Toomas Leedu

Katrin Altmets

Jana Olesk

Heidi Park

Katren Parve

Toomas Lääts

Daanius Aas

Kaarel Kiivit

Anni Arro

Monika Lehtmets

Erko Ruukel

Juta Raudnask

Anneli Hanni

Merilin Siimpoeg

Margo Paluoja

Kaie Parts

Merle Ehrbach

Robert Marrandi

Jorma Riivald

Tuuli Mathisen

Sander Väärt, Ranno Paukson

Silja Luide

Karl Astok

Kaisa Kliimand

Eerika Plamus

Priit Vahar

Hanna Martinson

Viivika Sarv

Kerti Vissel

Aet Trisberg

Tiina Lebane

Õie Pritson

Helena Vallimäe

Jaanika Ja Signe Anton

Mario Pärn

Anneli Anijärv

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Eve-Kati Mägi

Ragne Värk

Jevgeni Jermoškin

Mihkel Manglus

Vladislav Djatšuk

Külli Eller

Robert Kala

Eve Veski

Martiina Anni

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.