Authors

Marit Soobik

Maia Smõslova

Katren Parve

Laivi Mesikäpp

Monika Lehtmets

Mari-Liis Ilover

Piret Hanson

Heidi Park

Angeelika Kang

Martiina Anni

Mario Pärn

Toomas Lääts

Kaisa Kliimand

Elvi Salmu

Kätrin Maidla

Rait Kits

Janno Lepik

Vladislav Djatšuk

Sille Vadi

Ragne Värk

Helar Mets

Juta Raudnask

Costantino Veglianti

Kertu Lukas

Tanel Mazur

Elis Toompuu

Katrin Press

Anneli Hanni

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Robert Marrandi

Andra Kalda

Jorma Riivald

Britt Paju

Liina Karron

Ott Tomik

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Priit Parts

Jürgen Lip

Kristel Habakukk

Tiina Lebane

Hardi Nurmine

Merilin Siimpoeg

Külli Eller

Angelica Udeküll

Priit Vahar

Jevgeni Jermoškin

Nadja Kaarma

Anni Arro

Õie Pritson

Maris Arulepp

Sandra Veeremaa

Jaanika Ja Signe Anton

Daanius Aas

Silja Luide

Joonas Koppel

Kaie Parts

Rainer Lopp

Ave Jääger

Margo Paluoja

Mari Leover

Liisi Laanemäe

Rene Uusmees

Katrin Altmets

Hanna Martinson

Tuuli Mathisen

Tarmo Mölder

Merit Arva

Andrus Talvari

Pille Petersoo

Marina Domova

Killu Mägi

Krestina Õun

Märten Kadu

Andres Rahula

Aime Lilleväli

Helger Aava

Peeter Pihel

Toomas Lember

Kristjan Peäske

Jana Olesk

Marju Randmer

Kristel Vokk

Johannes Hõimoja

Mihkel Manglus

Katrin Kiviberg

Kerti Vissel

Viivika Sarv

Sandra Vungi

Robert Kala

Tõnis Siigur

Chong Chee Loong

Ülle Jukk

Erko Ruukel

Kaarel Kiivit

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Eve-Kati Mägi

Sander Väärt, Ranno Paukson

Aet Trisberg

Karl Astok

Liilia Raik

Allar Oeselg

Eve Veski

Kaare Sova

Liina Kasela

Eerika Plamus

Anneli Anijärv

Riho Heinmets

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Monika Viidemann

Merle Ehrbach

Olga Kaju

Tõnis Saar

Ekaterina Kuznetsova

Regeri Zoo

Toomas Leedu

Lia Virkus

Heli Tombak

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.