Authors

Kaarel Kiivit

Heli Tombak

Erko Ruukel

Jorma Riivald

Jevgeni Jermoškin

Helger Aava

Krestina Õun

Toomas Lember

Silja Luide

Merit Arva

Õie Pritson

Aime Lilleväli

Kristel Vokk

Vladislav Djatšuk

Merle Ehrbach

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Aet Trisberg

Kaare Sova

Tarmo Mölder

Maris Arulepp

Johannes Hõimoja

Riho Heinmets

Piret Hanson

Martiina Anni

Marit Soobik

Toomas Lääts

Ragne Värk

Rainer Lopp

Rait Kits

Hardi Nurmine

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Andrus Talvari

Rene Uusmees

Killu Mägi

Mihkel Manglus

Anni Arro

Viivika Sarv

Kaisa Kliimand

Tiina Lebane

Eve Veski

Liina Kasela

Sander Väärt, Ranno Paukson

Juta Raudnask

Monika Viidemann

Pille Petersoo

Lia Virkus

Marju Randmer

Ekaterina Kuznetsova

Regeri Zoo

Kerti Vissel

Sandra Vungi

Mario Pärn

Angeelika Kang

Tõnis Siigur

Kaie Parts

Külli Eller

Costantino Veglianti

Eve-Kati Mägi

Mari Leover

Anneli Anijärv

Kristjan Peäske

Robert Marrandi

Tanel Mazur

Peeter Pihel

Marina Domova

Janno Lepik

Jana Olesk

Katrin Kiviberg

Elis Toompuu

Liisi Laanemäe

Merilin Siimpoeg

Jürgen Lip

Britt Paju

Chong Chee Loong

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Merrit Kiho

Elvi Salmu

Sandra Veeremaa

Nadja Kaarma

Katrin Altmets

Liilia Raik

Tõnis Saar

Angelica Udeküll

Eerika Plamus

Olga Kaju

Tuuli Mathisen

Maia Smõslova

Mari-Liis Ilover

Katrin Press

Andra Kalda

Laivi Mesikäpp

Ülle Jukk

Katren Parve

Sille Vadi

Monika Lehtmets

Priit Vahar

Liina Karron

Kätrin Maidla

Toomas Leedu

Joonas Koppel

Karl Astok

Priit Parts

Jaanika Ja Signe Anton

Kertu Lukas

Ave Jääger

Helar Mets

Ott Tomik

Heidi Park

Kristel Habakukk

Andres Rahula

Anneli Hanni

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.