Authors

Eerika Plamus

Hardi Nurmine

Tanel Mazur

Rait Kits

Kerti Vissel

Katren Parve

Helger Aava

Heidi Park

Britt Paju

Viivika Sarv

Sander Väärt, Ranno Paukson

Jevgeni Jermoškin

Juta Raudnask

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Andrus Talvari

Kristel Vokk

Jorma Riivald

Ave Jääger

Liilia Raik

Aet Trisberg

Tarmo Mölder

Krestina Õun

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Aime Lilleväli

Toomas Lember

Kaisa Kliimand

Vladislav Djatšuk

Monika Viidemann

Angeelika Kang

Eve Veski

Liina Kasela

Katrin Kiviberg

Tuuli Mathisen

Liisi Laanemäe

Mario Pärn

Helar Mets

Kaare Sova

Olga Kaju

Priit Vahar

Katrin Altmets

Laivi Mesikäpp

Kristjan Peäske

Chong Chee Loong

Silja Luide

Kätrin Maidla

Sandra Veeremaa

Joonas Koppel

Monika Lehtmets

Erko Ruukel

Kaie Parts

Angelica Udeküll

Marit Soobik

Marina Domova

Jürgen Lip

Janno Lepik

Jana Olesk

Kristel Habakukk

Külli Eller

Anneli Anijärv

Anneli Hanni

Priit Parts

Ekaterina Kuznetsova

Liina Karron

Heli Tombak

Mihkel Manglus

Karl Astok

Elvi Salmu

Rainer Lopp

Toomas Leedu

Andra Kalda

Ragne Värk

Rene Uusmees

Kertu Lukas

Sille Vadi

Mari-Liis Ilover

Marju Randmer

Peeter Pihel

Anni Arro

Kaarel Kiivit

Andres Rahula

Ott Tomik

Elis Toompuu

Õie Pritson

Maris Arulepp

Robert Marrandi

Eve-Kati Mägi

Riho Heinmets

Mari Leover

Merit Arva

Pille Petersoo

Nadja Kaarma

Regeri Zoo

Toomas Lääts

Tõnis Siigur

Johannes Hõimoja

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Ülle Jukk

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Merrit Kiho

Killu Mägi

Piret Hanson

Katrin Press

Martiina Anni

Sandra Vungi

Tõnis Saar

Maia Smõslova

Merle Ehrbach

Jaanika Ja Signe Anton

Lia Virkus

Costantino Veglianti

Tiina Lebane

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.