Authors

Killu Mägi

Anneli Anijärv

Britt Paju

Priit Parts

Monika Viidemann

Angeelika Kang

Merle Ehrbach

Toomas Lember

Sander Väärt, Ranno Paukson

Eve Veski

Liilia Raik

Liina Kasela

Anni Arro

Ragne Värk

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Krestina Õun

Kristel Habakukk

Kätrin Maidla

Kerti Vissel

Joonas Koppel

Jevgeni Jermoškin

Martiina Anni

Vladislav Djatšuk

Marit Soobik

Chong Chee Loong

Andrus Talvari

Priit Vahar

Helger Aava

Merrit Kiho

Monika Lehtmets

Tarmo Mölder

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Tiina Lebane

Costantino Veglianti

Johannes Hõimoja

Kaie Parts

Kaisa Kliimand

Helar Mets

Marju Randmer

Jürgen Lip

Olga Kaju

Kaarel Kiivit

Laivi Mesikäpp

Sandra Veeremaa

Mari-Liis Ilover

Piret Hanson

Ave Jääger

Robert Marrandi

Katrin Kiviberg

Andra Kalda

Jana Olesk

Merit Arva

Tuuli Mathisen

Toomas Leedu

Rainer Lopp

Eerika Plamus

Aet Trisberg

Tõnis Saar

Maia Smõslova

Mari Leover

Tõnis Siigur

Tanel Mazur

Mario Pärn

Viivika Sarv

Pille Petersoo

Kristel Vokk

Liina Karron

Ülle Jukk

Hardi Nurmine

Kaare Sova

Marina Domova

Eve-Kati Mägi

Sandra Vungi

Riho Heinmets

Külli Eller

Heli Tombak

Kristjan Peäske

Jaanika Ja Signe Anton

Ott Tomik

Toomas Lääts

Katrin Press

Katren Parve

Jorma Riivald

Erko Ruukel

Silja Luide

Lia Virkus

Elvi Salmu

Rait Kits

Sille Vadi

Aime Lilleväli

Juta Raudnask

Anneli Hanni

Kertu Lukas

Regeri Zoo

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Ekaterina Kuznetsova

Katrin Altmets

Heidi Park

Janno Lepik

Nadja Kaarma

Liisi Laanemäe

Õie Pritson

Maris Arulepp

Angelica Udeküll

Peeter Pihel

Mihkel Manglus

Karl Astok

Elis Toompuu

Rene Uusmees

Andres Rahula

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.