Authors

Katrin Press

Toomas Lääts

Joonas Koppel

Ott Tomik

Angeelika Kang

Eve Veski

Costantino Veglianti

Õie Pritson

Johannes Hõimoja

Toomas Lember

Kertu Lukas

Anneli Hanni

Maris Arulepp

Maia Smõslova

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Merrit Kiho

Priit Parts

Külli Eller

Toomas Leedu

Merle Ehrbach

Aet Trisberg

Kristjan Peäske

Priit Vahar

Ülle Jukk

Jevgeni Jermoškin

Chong Chee Loong

Kaarel Kiivit

Jaanika Ja Signe Anton

Elis Toompuu

Tõnis Saar

Marina Domova

Erko Ruukel

Rene Uusmees

Janno Lepik

Tuuli Mathisen

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kaare Sova

Juta Raudnask

Elvi Salmu

Anneli Anijärv

Tarmo Mölder

Andrus Talvari

Tanel Mazur

Helar Mets

Nadja Kaarma

Heli Tombak

Monika Viidemann

Mihkel Manglus

Eve-Kati Mägi

Kerti Vissel

Viivika Sarv

Liisi Laanemäe

Mario Pärn

Mari-Liis Ilover

Katren Parve

Kristel Vokk

Aime Lilleväli

Rait Kits

Marit Soobik

Ave Jääger

Olga Kaju

Lia Virkus

Anni Arro

Katrin Altmets

Andres Rahula

Kätrin Maidla

Sandra Vungi

Kaisa Kliimand

Angelica Udeküll

Liina Karron

Merit Arva

Krestina Õun

Andra Kalda

Kaie Parts

Eerika Plamus

Hardi Nurmine

Sille Vadi

Ragne Värk

Merilin Siimpoeg

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Laivi Mesikäpp

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Kristel Habakukk

Killu Mägi

Helger Aava

Riho Heinmets

Silja Luide

Jürgen Lip

Martiina Anni

Tiina Lebane

Piret Hanson

Liilia Raik

Jana Olesk

Liina Kasela

Mari Leover

Vladislav Djatšuk

Jorma Riivald

Tõnis Siigur

Peeter Pihel

Ekaterina Kuznetsova

Katrin Kiviberg

Pille Petersoo

Heidi Park

Britt Paju

Monika Lehtmets

Karl Astok

Rainer Lopp

Sandra Veeremaa

Sander Väärt, Ranno Paukson

Robert Marrandi

Regeri Zoo

Marju Randmer

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.