Authors

Kaisa Kliimand

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Costantino Veglianti

Kätrin Maidla

Maia Smõslova

Angeelika Kang

Kertu Lukas

Tiina Lebane

Aet Trisberg

Marina Domova

Andres Rahula

Andrus Talvari

Ott Tomik

Mihkel Manglus

Tuuli Mathisen

Jürgen Lip

Aime Lilleväli

Chong Chee Loong

Jorma Riivald

Sille Vadi

Olga Kaju

Merle Ehrbach

Tarmo Mölder

Liilia Raik

Merrit Kiho

Monika Viidemann

Kaie Parts

Toomas Lember

Rainer Lopp

Pille Petersoo

Tõnis Saar

Kristel Habakukk

Rait Kits

Külli Eller

Liisi Laanemäe

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Heidi Park

Priit Parts

Andra Kalda

Robert Marrandi

Marju Randmer

Sander Väärt, Ranno Paukson

Joonas Koppel

Tõnis Siigur

Jevgeni Jermoškin

Silja Luide

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Liina Kasela

Toomas Lääts

Mari-Liis Ilover

Johannes Hõimoja

Ragne Värk

Vladislav Djatšuk

Katrin Altmets

Angelica Udeküll

Martiina Anni

Helger Aava

Sandra Vungi

Karl Astok

Kristel Vokk

Jana Olesk

Kristjan Peäske

Katrin Press

Liina Karron

Kerti Vissel

Õie Pritson

Kaarel Kiivit

Krestina Õun

Ave Jääger

Piret Hanson

Eve Veski

Katrin Kiviberg

Monika Lehtmets

Regeri Zoo

Lia Virkus

Heli Tombak

Rene Uusmees

Priit Vahar

Jaanika Ja Signe Anton

Peeter Pihel

Hardi Nurmine

Nadja Kaarma

Maris Arulepp

Tanel Mazur

Juta Raudnask

Eve-Kati Mägi

Toomas Leedu

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Merit Arva

Viivika Sarv

Eerika Plamus

Erko Ruukel

Anneli Anijärv

Elvi Salmu

Laivi Mesikäpp

Killu Mägi

Ülle Jukk

Mari Leover

Elis Toompuu

Riho Heinmets

Janno Lepik

Britt Paju

Ekaterina Kuznetsova

Marit Soobik

Helar Mets

Katren Parve

Sandra Veeremaa

Anneli Hanni

Kaare Sova

Anni Arro

Mario Pärn

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.