Authors

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Viivika Sarv

Tõnis Siigur

Merrit Kiho

Helar Mets

Juta Raudnask

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Liina Kasela

Andra Kalda

Ott Tomik

Jana Olesk

Toomas Leedu

Merle Ehrbach

Tuuli Mathisen

Anneli Anijärv

Priit Vahar

Vladislav Djatšuk

Kertu Lukas

Laivi Mesikäpp

Angeelika Kang

Elvi Salmu

Heli Tombak

Eve Veski

Lia Virkus

Toomas Lääts

Hardi Nurmine

Jaanika Ja Signe Anton

Ülle Jukk

Johannes Hõimoja

Chong Chee Loong

Andres Rahula

Monika Viidemann

Marju Randmer

Peeter Pihel

Õie Pritson

Ave Jääger

Katrin Press

Britt Paju

Marina Domova

Rainer Lopp

Regeri Zoo

Kaarel Kiivit

Joonas Koppel

Aime Lilleväli

Aet Trisberg

Mari-Liis Ilover

Silja Luide

Marit Soobik

Liina Karron

Kaisa Kliimand

Janno Lepik

Rait Kits

Pille Petersoo

Erko Ruukel

Katren Parve

Anni Arro

Toomas Lember

Jürgen Lip

Liisi Laanemäe

Olga Kaju

Ragne Värk

Mihkel Manglus

Kristel Habakukk

Eve-Kati Mägi

Robert Marrandi

Mari Leover

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Ekaterina Kuznetsova

Katrin Kiviberg

Angelica Udeküll

Kaie Parts

Anneli Hanni

Külli Eller

Priit Parts

Kerti Vissel

Helger Aava

Tanel Mazur

Nadja Kaarma

Kristjan Peäske

Karl Astok

Kaare Sova

Liilia Raik

Sille Vadi

Maris Arulepp

Jevgeni Jermoškin

Maia Smõslova

Krestina Õun

Eerika Plamus

Costantino Veglianti

Tarmo Mölder

Killu Mägi

Katrin Altmets

Kätrin Maidla

Mario Pärn

Jorma Riivald

Tõnis Saar

Elis Toompuu

Merit Arva

Heidi Park

Martiina Anni

Sandra Vungi

Sander Väärt, Ranno Paukson

Sandra Veeremaa

Merilin Siimpoeg

Tiina Lebane

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Andrus Talvari

Piret Hanson

Riho Heinmets

Rene Uusmees

Kristel Vokk

Monika Lehtmets

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.