Authors

Priit Parts

Liina Karron

Lia Virkus

Mihkel Manglus

Angeelika Kang

Ott Tomik

Viivika Sarv

Heli Tombak

Katrin Altmets

Eerika Plamus

Chong Chee Loong

Riho Heinmets

Piret Hanson

Elvi Salmu

Laivi Mesikäpp

Rait Kits

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Liisi Laanemäe

Sandra Veeremaa

Mari-Liis Ilover

Heidi Park

Jürgen Lip

Anneli Hanni

Sandra Vungi

Katrin Press

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Britt Paju

Kaarel Kiivit

Andres Rahula

Tõnis Siigur

Marju Randmer

Eve Veski

Toomas Leedu

Jana Olesk

Elis Toompuu

Helger Aava

Jaanika Ja Signe Anton

Killu Mägi

Ülle Jukk

Ave Jääger

Katren Parve

Mario Pärn

Hanna Martinson

Allar Oeselg

Marina Domova

Helena Vallimäe

Eve-Kati Mägi

Regeri Zoo

Silja Luide

Hardi Nurmine

Janno Lepik

Juta Raudnask

Jevgeni Jermoškin

Joonas Koppel

Maris Arulepp

Toomas Lember

Märten Kadu

Kerti Vissel

Tõnis Saar

Jorma Riivald

Krestina Õun

Marit Soobik

Andrus Talvari

Peeter Pihel

Pille Petersoo

Aet Trisberg

Priit Vahar

Toomas Lääts

Helar Mets

Sille Vadi

Aime Lilleväli

Daanius Aas

Katrin Kiviberg

Olga Kaju

Robert Kala

Liina Kasela

Merilin Siimpoeg

Monika Viidemann

Margo Paluoja

Rene Uusmees

Õie Pritson

Kaare Sova

Anneli Anijärv

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Kristel Vokk

Tanel Mazur

Ekaterina Kuznetsova

Robert Marrandi

Tuuli Mathisen

Merit Arva

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Anni Arro

Rainer Lopp

Tiina Lebane

Monika Lehtmets

Tarmo Mölder

Angelica Udeküll

Karl Astok

Kätrin Maidla

Maia Smõslova

Mari Leover

Martiina Anni

Liilia Raik

Andra Kalda

Kristel Habakukk

Merle Ehrbach

Vladislav Djatšuk

Sander Väärt, Ranno Paukson

Külli Eller

Ragne Värk

Kaisa Kliimand

Kaie Parts

Nadja Kaarma

Erko Ruukel

Kertu Lukas

Johannes Hõimoja

Kristjan Peäske

Costantino Veglianti

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.