Authors

Ülle Jukk

Mario Pärn

Britt Paju

Allar Oeselg

Erko Ruukel

Külli Eller

Eve-Kati Mägi

Toomas Leedu

Anneli Hanni

Jaanika Ja Signe Anton

Angelica Udeküll

Robert Marrandi

Rene Uusmees

Marit Soobik

Kertu Lukas

Pille Petersoo

Maia Smõslova

Jorma Riivald

Jevgeni Jermoškin

Joonas Koppel

Monika Lehtmets

Hardi Nurmine

Helger Aava

Marju Randmer

Martiina Anni

Merle Ehrbach

Jana Olesk

Monika Viidemann

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kaisa Kliimand

Anneli Anijärv

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Helar Mets

Liisi Laanemäe

Andra Kalda

Mari-Liis Ilover

Ott Tomik

Ekaterina Kuznetsova

Kristel Habakukk

Heidi Park

Kristel Vokk

Killu Mägi

Marina Domova

Tõnis Siigur

Tiina Lebane

Helena Vallimäe

Juta Raudnask

Costantino Veglianti

Tarmo Mölder

Rainer Lopp

Sille Vadi

Silja Luide

Krestina Õun

Viivika Sarv

Merit Arva

Andres Rahula

Regeri Zoo

Mihkel Manglus

Sandra Veeremaa

Anni Arro

Rait Kits

Daanius Aas

Ragne Värk

Laivi Mesikäpp

Eerika Plamus

Kaare Sova

Peeter Pihel

Sandra Vungi

Kätrin Maidla

Katren Parve

Nadja Kaarma

Vladislav Djatšuk

Olga Kaju

Tõnis Saar

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Angeelika Kang

Ave Jääger

Õie Pritson

Katrin Altmets

Mari Leover

Sander Väärt, Ranno Paukson

Märten Kadu

Katrin Kiviberg

Elvi Salmu

Kerti Vissel

Kristjan Peäske

Kaie Parts

Toomas Lember

Liina Kasela

Maris Arulepp

Eve Veski

Jürgen Lip

Margo Paluoja

Priit Vahar

Riho Heinmets

Merilin Siimpoeg

Toomas Lääts

Piret Hanson

Hanna Martinson

Heli Tombak

Tuuli Mathisen

Priit Parts

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Andrus Talvari

Karl Astok

Chong Chee Loong

Aet Trisberg

Robert Kala

Liina Karron

Johannes Hõimoja

Kaarel Kiivit

Katrin Press

Aime Lilleväli

Liilia Raik

Lia Virkus

Elis Toompuu

Tanel Mazur

Janno Lepik

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.