Authors

Ragne Värk

Britt Paju

Andres Rahula

Chong Chee Loong

Indrek Tekko Ja Siiri Aasma

Daanius Aas

Priit Vahar

Sandra Veeremaa

Janno Lepik

Angelica Udeküll

Ott Tomik

Hanna Martinson

Andra Kalda

Toomas Leedu

Kaie Parts

Riho Heinmets

Peeter Pihel

Sandra Vungi

Merit Arva

Jaanika Ja Signe Anton

Laivi Mesikäpp

Katrin Altmets

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Regeri Zoo

Arvo Sulu

Jevgeni Jermoškin

Liisi Laanemäe

Costantino Veglianti

Kristel Habakukk

Kaarel Kiivit

Piret Hanson

Tiina Lebane

Margo Paluoja

Viivika Sarv

Ave Jääger

Heidi Park

Õie Pritson

Rene Uusmees

Tanel Mazur

Marju Randmer

Elvi Salmu

Jorma Riivald

Aime Lilleväli

Toomas Lääts

Sander Väärt, Ranno Paukson

Kaare Sova

Merilin Siimpoeg

Olga Kaju

Katrin Kiviberg

Toomas Lember

Külli Eller

Mihkel Manglus

Elis Toompuu

Nadja Kaarma

Monika Lehtmets

Helger Aava

Jürgen Lip

Maris Arulepp

Eve Veski

Liilia Raik

Katrin Press

Erko Ruukel

Katren Parve

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Marina Domova

Pille Petersoo

Eerika Plamus

Kätrin Maidla

Helar Mets

Anneli Hanni

Anni Arro

Merle Ehrbach

Maia Smõslova

Juta Raudnask

Robert Kala

Lia Virkus

Ekaterina Kuznetsova

Tõnis Siigur

Silja Luide

Robert Marrandi

Sille Vadi

Martiina Anni

Liina Karron

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Aet Trisberg

Kertu Lukas

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Jana Olesk

Hardi Nurmine

Kristel Vokk

Anneli Anijärv

Rainer Lopp

Mari Leover

Priit Parts

Andrus Talvari

Ülle Jukk

Karl Astok

Joonas Koppel

Heli Tombak

Tuuli Mathisen

Mario Pärn

Helena Vallimäe

Kaisa Kliimand

Kerti Vissel

Krestina Õun

Liina Kasela

Allar Oeselg

Tarmo Mölder

Angeelika Kang

Johannes Hõimoja

Tõnis Saar

Rait Kits

Eve-Kati Mägi

Märten Kadu

Vladislav Djatšuk

Monika Viidemann

Marit Soobik

Mari-Liis Ilover

Kristjan Peäske

Killu Mägi

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.