Authors

Priit Vahar

Rainer Lopp

Liina Karron

Kaisa Kliimand

Tõnis Saar

Merle Ehrbach

Killu Mägi

Angeelika Kang

Kaare Sova

Marju Randmer

Anni Arro

Ott Tomik

Aet Trisberg

Kertu Lukas

Katrin Altmets

Toomas Lääts

Erko Ruukel

Pille Petersoo

Helena Vallimäe

Merit Arva

Costantino Veglianti

Kerti Vissel

Joonas Koppel

Priit Parts

Jürgen Lip

Anneli Hanni

Heli Tombak

Rene Uusmees

Mari-Liis Ilover

Sander Väärt, Ranno Paukson

Tõnis Siigur

Kristel Habakukk

Silja Luide

Juta Raudnask

Sandra Vungi

Toomas Lember

Külli Eller

Karl Astok

Kaie Parts

Riho Heinmets

Monika Lehtmets

Liisi Laanemäe

Tiina Lebane

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Piret Hanson

Olga Kaju

Angelica Udeküll

Aime Lilleväli

Maris Arulepp

Sandra Veeremaa

Ragne Värk

Katren Parve

Ekaterina Kuznetsova

Johannes Hõimoja

Märten Kadu

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Kristjan Peäske

Katrin Kiviberg

Helar Mets

Janno Lepik

Daanius Aas

Marina Domova

Jaanika Ja Signe Anton

Sille Vadi

Peeter Pihel

Kaarel Kiivit

Liilia Raik

Monika Viidemann

Laivi Mesikäpp

Mari Leover

Helger Aava

Vladislav Djatšuk

Maia Smõslova

Allar Oeselg

Indrek Tekko Ja Siiri Aasma

Robert Marrandi

Hardi Nurmine

Ülle Jukk

Regeri Zoo

Merilin Siimpoeg

Eve Veski

Viivika Sarv

Kristel Vokk

Marit Soobik

Andrus Talvari

Britt Paju

Anneli Anijärv

Tanel Mazur

Andra Kalda

Liina Kasela

Mihkel Manglus

Nadja Kaarma

Harri Hanson

Elvi Salmu

Tuuli Mathisen

Heidi Park

Eve-Kati Mägi

Andres Rahula

Hanna Martinson

Eerika Plamus

Jorma Riivald

Mario Pärn

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Elis Toompuu

Jana Olesk

Arvo Sulu

Ave Jääger

Lia Virkus

Chong Chee Loong

Margo Paluoja

Kätrin Maidla

Tarmo Mölder

Krestina Õun

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Õie Pritson

Robert Kala

Rait Kits

Toomas Leedu

Katrin Press

Jevgeni Jermoškin

Martiina Anni

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.