Authors

Kaie Parts

Elis Toompuu

Kertu Lukas

Mari-Liis Ilover

Helger Aava

Anni Arro

Mari Leover

Robert Kala

Janno Lepik

Helena Vallimäe

Eve-Kati Mägi

Merit Arva

Viivika Sarv

Costantino Veglianti

Angeelika Kang

Ekaterina Kuznetsova

Sille Vadi

Hardi Nurmine

Kaare Sova

Katrin Kiviberg

Helar Mets

Peeter Pihel

Anneli Anijärv

Ragne Värk

Marit Soobik

Priit Parts

Maia Smõslova

Eerika Plamus

Monika Lehtmets

Marju Randmer

Hanna Martinson

Chong Chee Loong

Laivi Mesikäpp

Sandra Veeremaa

Lia Virkus

Robert Marrandi

Kerti Vissel

Allar Oeselg

Pille Petersoo

Kristel Vokk

Silja Luide

Tanel Mazur

Jürgen Lip

Monika Viidemann

Liina Karron

Piret Hanson

Krestina Õun

Karl Astok

Õie Pritson

Angelica Udeküll

Ott Tomik

Anneli Hanni

Tõnis Siigur

Mario Pärn

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Ave Jääger

Elvi Salmu

Nadja Kaarma

Jevgeni Jermoškin

Tõnis Saar

Kätrin Maidla

Katrin Press

Liina Kasela

Riho Heinmets

Kaarel Kiivit

Sander Väärt, Ranno Paukson

Sandra Vungi

Johannes Hõimoja

Juta Raudnask

Andrus Talvari

Rainer Lopp

Daanius Aas

Märten Kadu

Katrin Altmets

Aime Lilleväli

Regeri Zoo

Eve Veski

Margo Paluoja

Aet Trisberg

Külli Eller

Jorma Riivald

Heli Tombak

Joonas Koppel

Rene Uusmees

Kristel Habakukk

Priit Vahar

Andra Kalda

Britt Paju

Olga Kaju

Martiina Anni

Tiina Lebane

Andres Rahula

Kristjan Peäske

Tarmo Mölder

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Liisi Laanemäe

Katren Parve

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Merle Ehrbach

Ülle Jukk

Jaanika Ja Signe Anton

Kaisa Kliimand

Erko Ruukel

Killu Mägi

Toomas Lääts

Merilin Siimpoeg

Marina Domova

Liilia Raik

Toomas Leedu

Heidi Park

Tuuli Mathisen

Toomas Lember

Jana Olesk

Maris Arulepp

Mihkel Manglus

Rait Kits

Vladislav Djatšuk

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.