Authors

Peeter Pihel

Õie Pritson

Kristel Habakukk

Kaarel Kiivit

Heli Tombak

Silja Luide

Jevgeni Jermoškin

Harri Hanson

Kaie Parts

Robert Marrandi

Kätrin Maidla

Eerika Plamus

Britt Paju

Liina Karron

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Elis Toompuu

Marit Soobik

Kaisa Kliimand

Tõnis Saar

Laivi Mesikäpp

Hardi Nurmine

Indrek Tekko Ja Siiri Aasma

Sander Väärt, Ranno Paukson

Jürgen Lip

Tõnis Siigur

Monika Lehtmets

Margo Paluoja

Priit Parts

Tanel Mazur

Olga Kaju

Tarmo Mölder

Mari Leover

Vladislav Djatšuk

Anneli Anijärv

Hanna Martinson

Martiina Anni

Kaare Sova

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Liisi Laanemäe

Ott Tomik

Johannes Hõimoja

Liina Kasela

Eve Veski

Aet Trisberg

Helena Vallimäe

Angelica Udeküll

Maris Arulepp

Lia Virkus

Katrin Altmets

Helger Aava

Chong Chee Loong

Katrin Press

Priit Vahar

Jorma Riivald

Regeri Zoo

Tuuli Mathisen

Liilia Raik

Eve-Kati Mägi

Krestina Õun

Sandra Vungi

Toomas Lääts

Rainer Lopp

Jaanika Ja Signe Anton

Arvo Sulu

Marina Domova

Anneli Hanni

Monika Viidemann

Külli Eller

Riho Heinmets

Kertu Lukas

Kristel Vokk

Märten Kadu

Aime Lilleväli

Ragne Värk

Heidi Park

Mario Pärn

Piret Hanson

Tiina Lebane

Anni Arro

Andrus Talvari

Maia Smõslova

Katrin Kiviberg

Sille Vadi

Mari-Liis Ilover

Ekaterina Kuznetsova

Allar Oeselg

Joonas Koppel

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Ave Jääger

Merle Ehrbach

Robert Kala

Kristjan Peäske

Andra Kalda

Andres Rahula

Erko Ruukel

Rait Kits

Katren Parve

Toomas Lember

Helar Mets

Killu Mägi

Sandra Veeremaa

Marju Randmer

Costantino Veglianti

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Angeelika Kang

Toomas Leedu

Elvi Salmu

Viivika Sarv

Karl Astok

Mihkel Manglus

Jana Olesk

Juta Raudnask

Nadja Kaarma

Pille Petersoo

Daanius Aas

Merit Arva

Janno Lepik

Ülle Jukk

Kerti Vissel

Merilin Siimpoeg

Rene Uusmees

Front page

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.