Autorid

Helger Aava

Pille Petersoo

Angelica Udeküll

Marina Domova

Jaanika Ja Signe Anton

Tõnis Siigur

Kätrin Maidla

Priit Vahar

Mario Pärn

Kristel Vokk

Liina Kasela

Sander Väärt, Ranno Paukson

Tõnis Saar

Andres Rahula

Jevgeni Jermoškin

Piret Hanson

Jürgen Lip

Erko Ruukel

Allar Oeselg

Merle Ehrbach

Krestina Õun

Hardi Nurmine

Silja Luide

Külli Eller

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kertu Lukas

Kaisa Kliimand

Maia Smõslova

Mari-Liis Ilover

Kaare Sova

Aet Trisberg

Anneli Anijärv

Monika Viidemann

Britt Paju

Margo Paluoja

Marju Randmer

Jorma Riivald

Katrin Press

Ekaterina Kuznetsova

Regeri Zoo

Rait Kits

Marit Soobik

Liilia Raik

Eerika Plamus

Killu Mägi

Tanel Mazur

Joonas Koppel

Sille Vadi

Katren Parve

Aime Lilleväli

Hanna Martinson

Karl Astok

Õie Pritson

Elvi Salmu

Mihkel Manglus

Nadja Kaarma

Tuuli Mathisen

Laivi Mesikäpp

Rainer Lopp

Maris Arulepp

Chong Chee Loong

Merilin Siimpoeg

Jana Olesk

Toomas Lember

Angeelika Kang

Merit Arva

Johannes Hõimoja

Vladislav Djatšuk

Andrus Talvari

Sandra Vungi

Sandra Veeremaa

Viivika Sarv

Eve Veski

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Liina Karron

Eve-Kati Mägi

Kerti Vissel

Katrin Kiviberg

Kaie Parts

Costantino Veglianti

Kristjan Peäske

Elis Toompuu

Helar Mets

Kaarel Kiivit

Martiina Anni

Robert Marrandi

Liisi Laanemäe

Ave Jääger

Heli Tombak

Andra Kalda

Monika Lehtmets

Ragne Värk

Janno Lepik

Anneli Hanni

Toomas Leedu

Toomas Lääts

Lia Virkus

Katrin Altmets

Rene Uusmees

Anni Arro

Tarmo Mölder

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Riho Heinmets

Robert Kala

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Olga Kaju

Ülle Jukk

Mari Leover

Heidi Park

Ott Tomik

Daanius Aas

Priit Parts

Tiina Lebane

Peeter Pihel

Kristel Habakukk

Juta Raudnask

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.