Autorid

Viivika Sarv

Janno Lepik

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Ülle Jukk

Kaare Sova

Tuuli Mathisen

Tanel Mazur

Toomas Lember

Kristel Habakukk

Monika Viidemann

Marina Domova

Robert Marrandi

Marit Soobik

Anneli Hanni

Nadja Kaarma

Andra Kalda

Rait Kits

Liisi Laanemäe

Heli Tombak

Priit Parts

Õie Pritson

Kristjan Peäske

Ekaterina Kuznetsova

Andres Rahula

Regeri Zoo

Tõnis Saar

Peeter Pihel

Jevgeni Jermoškin

Mihkel Manglus

Katrin Press

Eerika Plamus

Eve-Kati Mägi

Anneli Anijärv

Tõnis Siigur

Eve Veski

Robert Kala

Helger Aava

Merilin Siimpoeg

Elis Toompuu

Daanius Aas

Hanna Martinson

Kertu Lukas

Erko Ruukel

Joonas Koppel

Mario Pärn

Ott Tomik

Toomas Leedu

Angelica Udeküll

Riho Heinmets

Liina Karron

Marju Randmer

Merle Ehrbach

Külli Eller

Priit Vahar

Sandra Veeremaa

Heidi Park

Rainer Lopp

Jürgen Lip

Kätrin Maidla

Juta Raudnask

Sander Väärt, Ranno Paukson

Olga Kaju

Anni Arro

Kerti Vissel

Rene Uusmees

Kaarel Kiivit

Mari Leover

Maia Smõslova

Toomas Lääts

Maris Arulepp

Merit Arva

Sandra Vungi

Kristel Vokk

Liina Kasela

Margo Paluoja

Andrus Talvari

Ave Jääger

Monika Lehtmets

Helar Mets

Katrin Kiviberg

Katrin Altmets

Karl Astok

Piret Hanson

Allar Oeselg

Costantino Veglianti

Killu Mägi

Ragne Värk

Sille Vadi

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Britt Paju

Liilia Raik

Tarmo Mölder

Jorma Riivald

Chong Chee Loong

Laivi Mesikäpp

Elvi Salmu

Lia Virkus

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Krestina Õun

Pille Petersoo

Hardi Nurmine

Aime Lilleväli

Angeelika Kang

Aet Trisberg

Martiina Anni

Jaanika Ja Signe Anton

Kaisa Kliimand

Tiina Lebane

Kaie Parts

Jana Olesk

Silja Luide

Mari-Liis Ilover

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Vladislav Djatšuk

Johannes Hõimoja

Katren Parve

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.