Autorid

Janno Lepik

Erko Ruukel

Heli Tombak

Andres Rahula

Katrin Altmets

Nadja Kaarma

Margo Paluoja

Viivika Sarv

Maris Arulepp

Lia Virkus

Laivi Mesikäpp

Aet Trisberg

Sander Väärt, Ranno Paukson

Angeelika Kang

Tõnis Saar

Chong Chee Loong

Külli Eller

Liilia Raik

Kristjan Peäske

Piret Hanson

Anneli Hanni

Vladislav Djatšuk

Ott Tomik

Sandra Vungi

Silja Luide

Rait Kits

Ülle Jukk

Merilin Siimpoeg

Robert Marrandi

Rene Uusmees

Hanna Martinson

Andrus Talvari

Heidi Park

Kristel Habakukk

Tanel Mazur

Tarmo Mölder

Monika Viidemann

Katrin Kiviberg

Andra Kalda

Robert Kala

Juta Raudnask

Õie Pritson

Kätrin Maidla

Sille Vadi

Jorma Riivald

Kristel Vokk

Liina Karron

Costantino Veglianti

Martiina Anni

Ekaterina Kuznetsova

Monika Lehtmets

Kerti Vissel

Eve-Kati Mägi

Jaanika Ja Signe Anton

Ragne Värk

Ave Jääger

Kaie Parts

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Toomas Leedu

Kaare Sova

Maia Smõslova

Killu Mägi

Eerika Plamus

Toomas Lääts

Priit Vahar

Anni Arro

Kertu Lukas

Tiina Lebane

Mari Leover

Liina Kasela

Kaarel Kiivit

Elis Toompuu

Aime Lilleväli

Katren Parve

Kaisa Kliimand

Olga Kaju

Mihkel Manglus

Jana Olesk

Eve Veski

Joonas Koppel

Johannes Hõimoja

Marina Domova

Karl Astok

Anneli Anijärv

Merit Arva

Britt Paju

Jürgen Lip

Rainer Lopp

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Helger Aava

Tuuli Mathisen

Regeri Zoo

Daanius Aas

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Elvi Salmu

Tõnis Siigur

Riho Heinmets

Hardi Nurmine

Priit Parts

Angelica Udeküll

Allar Oeselg

Mario Pärn

Marit Soobik

Toomas Lember

Liisi Laanemäe

Peeter Pihel

Sandra Veeremaa

Helar Mets

Mari-Liis Ilover

Katrin Press

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Jevgeni Jermoškin

Pille Petersoo

Merle Ehrbach

Krestina Õun

Marju Randmer

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.