Autorid
Helar Mets
Regeri Zoo
Jürgen Lip
Monika Viidemann
Tanel Mazur
Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski
Külli Eller
Merit Arva
Nadja Kaarma
Robert Marrandi
Kristel Habakukk
Juta Raudnask
Joonas Koppel
Rait Kits
Katrin Kiviberg
Angeelika Kang
Ekaterina Kuznetsova
Merilin Siimpoeg
Aet Trisberg
Õie Pritson
Elis Toompuu
Jaanika Ja Signe Anton
Kristel Vokk
Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras
Arvo Sulu
Rainer Lopp
Angelica Udeküll
Aime Lilleväli
Mihkel Manglus
Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu
Marju Randmer
Martiina Anni
Jorma Riivald
Tuuli Mathisen
Pille Petersoo
Marina Domova
Maia Smõslova
Hanna Martinson
Kaarel Kiivit
Toomas Leedu
Hardi Nurmine
Liisi Laanemäe
Laivi Mesikäpp
Monika Lehtmets
Andra Kalda
Katren Parve
Andres Rahula
Ott Tomik
Märten Kadu
Elvi Salmu
Jevgeni Jermoškin
Eve-Kati Mägi
Priit Parts
Silja Luide
Daanius Aas
Krestina Õun
Sandra Vungi
Indrek Tekko Ja Siiri Aasma
Ave Jääger
Piret Hanson
Kaisa Kliimand
Johannes Hõimoja
Chong Chee Loong
Anneli Hanni
Helena Vallimäe
Rene Uusmees
Sander Väärt, Ranno Paukson
Ülle Jukk
Tarmo Mölder
Margo Paluoja
Mari-Liis Ilover
Heli Tombak
Erko Ruukel
Britt Paju
Robert Kala
Helger Aava
Sandra Veeremaa
Riho Heinmets
Liilia Raik
Eve Veski
Kerti Vissel
Marit Soobik
Katrin Altmets
Toomas Lember
Merle Ehrbach
Viivika Sarv
Maris Arulepp
Toomas Lääts
Jana Olesk
Peeter Pihel
Tõnis Siigur
Killu Mägi
Tiina Lebane
Kertu Lukas
Ragne Värk
Lia Virkus
Karl Astok
Kristjan Peäske
Costantino Veglianti
Olga Kaju
Heidi Park
Priit Vahar
Liina Kasela
Allar Oeselg
Vladislav Djatšuk
Katrin Press
Mari Leover
Anneli Anijärv
Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro
Kätrin Maidla
Andrus Talvari
Sille Vadi
Kaie Parts
Eerika Plamus
Janno Lepik
Mario Pärn
Kaare Sova
Liina Karron
Anni Arro
Tõnis Saar
D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu
D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.
“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.