Autorid

Helar Mets

Regeri Zoo

Jürgen Lip

Monika Viidemann

Tanel Mazur

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Külli Eller

Merit Arva

Nadja Kaarma

Robert Marrandi

Kristel Habakukk

Juta Raudnask

Joonas Koppel

Rait Kits

Katrin Kiviberg

Angeelika Kang

Ekaterina Kuznetsova

Merilin Siimpoeg

Aet Trisberg

Õie Pritson

Elis Toompuu

Jaanika Ja Signe Anton

Kristel Vokk

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Arvo Sulu

Rainer Lopp

Angelica Udeküll

Aime Lilleväli

Mihkel Manglus

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Marju Randmer

Martiina Anni

Jorma Riivald

Tuuli Mathisen

Pille Petersoo

Marina Domova

Maia Smõslova

Hanna Martinson

Kaarel Kiivit

Toomas Leedu

Hardi Nurmine

Liisi Laanemäe

Laivi Mesikäpp

Monika Lehtmets

Andra Kalda

Katren Parve

Andres Rahula

Ott Tomik

Märten Kadu

Elvi Salmu

Jevgeni Jermoškin

Eve-Kati Mägi

Priit Parts

Silja Luide

Daanius Aas

Krestina Õun

Sandra Vungi

Indrek Tekko Ja Siiri Aasma

Ave Jääger

Piret Hanson

Kaisa Kliimand

Johannes Hõimoja

Chong Chee Loong

Anneli Hanni

Helena Vallimäe

Rene Uusmees

Sander Väärt, Ranno Paukson

Ülle Jukk

Tarmo Mölder

Margo Paluoja

Mari-Liis Ilover

Heli Tombak

Erko Ruukel

Britt Paju

Robert Kala

Helger Aava

Sandra Veeremaa

Riho Heinmets

Liilia Raik

Eve Veski

Kerti Vissel

Marit Soobik

Katrin Altmets

Toomas Lember

Merle Ehrbach

Viivika Sarv

Maris Arulepp

Toomas Lääts

Jana Olesk

Peeter Pihel

Tõnis Siigur

Killu Mägi

Tiina Lebane

Kertu Lukas

Ragne Värk

Lia Virkus

Karl Astok

Kristjan Peäske

Costantino Veglianti

Olga Kaju

Heidi Park

Priit Vahar

Liina Kasela

Allar Oeselg

Vladislav Djatšuk

Katrin Press

Mari Leover

Anneli Anijärv

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Kätrin Maidla

Andrus Talvari

Sille Vadi

Kaie Parts

Eerika Plamus

Janno Lepik

Mario Pärn

Kaare Sova

Liina Karron

Anni Arro

Tõnis Saar

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.