Autorid

Aet Trisberg

Priit Vahar

Kristel Vokk

Katrin Kiviberg

Costantino Veglianti

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Jürgen Lip

Helar Mets

Mihkel Manglus

Sander Väärt, Ranno Paukson

Sandra Veeremaa

Katren Parve

Peeter Pihel

Aime Lilleväli

Elvi Salmu

Robert Marrandi

Ülle Jukk

Angeelika Kang

Andres Rahula

Johannes Hõimoja

Sille Vadi

Kaare Sova

Chong Chee Loong

Eve Veski

Piret Hanson

Killu Mägi

Monika Lehtmets

Rait Kits

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Sandra Vungi

Viivika Sarv

Janno Lepik

Eve-Kati Mägi

Toomas Leedu

Andrus Talvari

Liilia Raik

Vladislav Djatšuk

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Lia Virkus

Margo Paluoja

Ott Tomik

Jaanika Ja Signe Anton

Helger Aava

Eerika Plamus

Jorma Riivald

Jevgeni Jermoškin

Merle Ehrbach

Kaie Parts

Liisi Laanemäe

Hardi Nurmine

Anneli Anijärv

Katrin Altmets

Marina Domova

Martiina Anni

Anni Arro

Pille Petersoo

Regeri Zoo

Robert Kala

Ragne Värk

Priit Parts

Toomas Lääts

Liina Karron

Rainer Lopp

Joonas Koppel

Külli Eller

Mari Leover

Marju Randmer

Britt Paju

Merilin Siimpoeg

Ave Jääger

Allar Oeselg

Heli Tombak

Tarmo Mölder

Merit Arva

Jana Olesk

Juta Raudnask

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Heidi Park

Karl Astok

Daanius Aas

Õie Pritson

Maia Smõslova

Kristel Habakukk

Tiina Lebane

Kertu Lukas

Angelica Udeküll

Kaarel Kiivit

Tõnis Siigur

Tuuli Mathisen

Kätrin Maidla

Kaisa Kliimand

Tõnis Saar

Andra Kalda

Ekaterina Kuznetsova

Laivi Mesikäpp

Liina Kasela

Tanel Mazur

Riho Heinmets

Mari-Liis Ilover

Katrin Press

Marit Soobik

Kerti Vissel

Mario Pärn

Hanna Martinson

Rene Uusmees

Krestina Õun

Maris Arulepp

Nadja Kaarma

Olga Kaju

Elis Toompuu

Erko Ruukel

Monika Viidemann

Toomas Lember

Kristjan Peäske

Anneli Hanni

Silja Luide

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.