Autorid

Andrus Talvari

Sandra Vungi

Priit Vahar

Tiina Lebane

Kristel Vokk

Britt Paju

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Tuuli Mathisen

Elvi Salmu

Heli Tombak

Hanna Martinson

Tõnis Siigur

Sander Väärt, Ranno Paukson

Katrin Altmets

Viivika Sarv

Chong Chee Loong

Anni Arro

Marju Randmer

Killu Mägi

Andres Rahula

Karl Astok

Mihkel Manglus

Katrin Press

Jana Olesk

Kaisa Kliimand

Jevgeni Jermoškin

Kerti Vissel

Ragne Värk

Priit Parts

Krestina Õun

Marina Domova

Ekaterina Kuznetsova

Kätrin Maidla

Rainer Lopp

Ülle Jukk

Külli Eller

Ave Jääger

Robert Kala

Silja Luide

Angeelika Kang

Maia Smõslova

Rene Uusmees

Maris Arulepp

Kaarel Kiivit

Katren Parve

Tanel Mazur

Toomas Leedu

Juta Raudnask

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Allar Oeselg

Mario Pärn

Marit Soobik

Piret Hanson

Monika Lehtmets

Johannes Hõimoja

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Heidi Park

Merit Arva

Aet Trisberg

Anneli Anijärv

Eve-Kati Mägi

Anneli Hanni

Merle Ehrbach

Janno Lepik

Elis Toompuu

Kertu Lukas

Monika Viidemann

Erko Ruukel

Daanius Aas

Robert Marrandi

Toomas Lember

Eerika Plamus

Peeter Pihel

Tõnis Saar

Liina Karron

Vladislav Djatšuk

Martiina Anni

Kaie Parts

Joonas Koppel

Pille Petersoo

Sille Vadi

Helar Mets

Riho Heinmets

Mari-Liis Ilover

Andra Kalda

Merilin Siimpoeg

Mari Leover

Regeri Zoo

Angelica Udeküll

Kaare Sova

Rait Kits

Nadja Kaarma

Laivi Mesikäpp

Toomas Lääts

Katrin Kiviberg

Liina Kasela

Kristel Habakukk

Jürgen Lip

Kristjan Peäske

Aime Lilleväli

Õie Pritson

Lia Virkus

Liilia Raik

Tarmo Mölder

Helger Aava

Costantino Veglianti

Ott Tomik

Olga Kaju

Jaanika Ja Signe Anton

Eve Veski

Sandra Veeremaa

Jorma Riivald

Liisi Laanemäe

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Margo Paluoja

Hardi Nurmine

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.