Autorid

Chong Chee Loong

Riho Heinmets

Marju Randmer

Kaisa Kliimand

Ekaterina Kuznetsova

Rainer Lopp

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Sandra Veeremaa

Olga Kaju

Katrin Kiviberg

Hardi Nurmine

Killu Mägi

Monika Lehtmets

Mari-Liis Ilover

Anneli Hanni

Eve-Kati Mägi

Tõnis Saar

Lia Virkus

Aime Lilleväli

Marit Soobik

Juta Raudnask

Angeelika Kang

Kerti Vissel

Silja Luide

Ott Tomik

Mihkel Manglus

Eerika Plamus

Kaarel Kiivit

Toomas Lääts

Külli Eller

Liisi Laanemäe

Merle Ehrbach

Joonas Koppel

Kätrin Maidla

Andres Rahula

Daanius Aas

Liina Kasela

Krestina Õun

Katrin Altmets

Britt Paju

Robert Marrandi

Jevgeni Jermoškin

Liilia Raik

Heidi Park

Kristel Vokk

Ülle Jukk

Sille Vadi

Katrin Press

Angelica Udeküll

Priit Parts

Jana Olesk

Aet Trisberg

Jürgen Lip

Allar Oeselg

Kristel Habakukk

Liina Karron

Maia Smõslova

Jaanika Ja Signe Anton

Viivika Sarv

Tarmo Mölder

Tuuli Mathisen

Nadja Kaarma

Karl Astok

Kaie Parts

Ragne Värk

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Elis Toompuu

Kaare Sova

Rait Kits

Kristjan Peäske

Tanel Mazur

Priit Vahar

Helger Aava

Katren Parve

Mari Leover

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Martiina Anni

Anni Arro

Jorma Riivald

Margo Paluoja

Ave Jääger

Eve Veski

Elvi Salmu

Robert Kala

Anneli Anijärv

Johannes Hõimoja

Heli Tombak

Regeri Zoo

Hanna Martinson

Pille Petersoo

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Õie Pritson

Toomas Leedu

Erko Ruukel

Toomas Lember

Kertu Lukas

Janno Lepik

Helar Mets

Merit Arva

Rene Uusmees

Laivi Mesikäpp

Sander Väärt, Ranno Paukson

Andrus Talvari

Marina Domova

Peeter Pihel

Costantino Veglianti

Sandra Vungi

Mario Pärn

Piret Hanson

Merilin Siimpoeg

Tiina Lebane

Tõnis Siigur

Andra Kalda

Vladislav Djatšuk

Monika Viidemann

Maris Arulepp

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.