Autorid

Toomas Lääts

Monika Viidemann

Angelica Udeküll

Margo Paluoja

Kertu Lukas

Robert Kala

Kaarel Kiivit

Jorma Riivald

Kätrin Maidla

Priit Vahar

Erko Ruukel

Jürgen Lip

Elvi Salmu

Liina Karron

Eve Veski

Sille Vadi

Ott Tomik

Ave Jääger

Pille Petersoo

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Lia Virkus

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Allar Oeselg

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Costantino Veglianti

Ülle Jukk

Nadja Kaarma

Sandra Veeremaa

Külli Eller

Katrin Kiviberg

Tiina Lebane

Aet Trisberg

Vladislav Djatšuk

Regeri Zoo

Joonas Koppel

Robert Marrandi

Jana Olesk

Anneli Hanni

Tuuli Mathisen

Tarmo Mölder

Katrin Press

Viivika Sarv

Liina Kasela

Helger Aava

Merle Ehrbach

Eve-Kati Mägi

Aime Lilleväli

Maia Smõslova

Mario Pärn

Mari-Liis Ilover

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Tõnis Siigur

Kristel Habakukk

Tõnis Saar

Toomas Leedu

Karl Astok

Angeelika Kang

Elis Toompuu

Õie Pritson

Britt Paju

Sandra Vungi

Krestina Õun

Daanius Aas

Heli Tombak

Kaie Parts

Marina Domova

Tanel Mazur

Toomas Lember

Johannes Hõimoja

Janno Lepik

Ragne Värk

Maris Arulepp

Kaisa Kliimand

Riho Heinmets

Heidi Park

Katren Parve

Sander Väärt, Ranno Paukson

Rait Kits

Rainer Lopp

Anneli Anijärv

Marit Soobik

Rene Uusmees

Killu Mägi

Silja Luide

Liisi Laanemäe

Olga Kaju

Jaanika Ja Signe Anton

Peeter Pihel

Liilia Raik

Marju Randmer

Merit Arva

Hardi Nurmine

Laivi Mesikäpp

Hanna Martinson

Ekaterina Kuznetsova

Mihkel Manglus

Martiina Anni

Juta Raudnask

Kerti Vissel

Andrus Talvari

Merilin Siimpoeg

Katrin Altmets

Jevgeni Jermoškin

Anni Arro

Helar Mets

Kristel Vokk

Eerika Plamus

Monika Lehtmets

Mari Leover

Kaare Sova

Andres Rahula

Andra Kalda

Piret Hanson

Chong Chee Loong

Priit Parts

Kristjan Peäske

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.