Autorid

Maris Arulepp

Sille Vadi

Robert Kala

Helger Aava

Katrin Altmets

Janno Lepik

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Mari Leover

Andres Rahula

Tanel Mazur

Allar Oeselg

Helar Mets

Ott Tomik

Liisi Laanemäe

Jürgen Lip

Sandra Vungi

Krestina Õun

Joonas Koppel

Erko Ruukel

Jana Olesk

Mario Pärn

Chong Chee Loong

Hanna Martinson

Kerti Vissel

Heidi Park

Merle Ehrbach

Liina Kasela

Aet Trisberg

Ragne Värk

Kaarel Kiivit

Katrin Kiviberg

Marju Randmer

Kätrin Maidla

Liina Karron

Anni Arro

Olga Kaju

Tuuli Mathisen

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Külli Eller

Nadja Kaarma

Kristel Habakukk

Karl Astok

Merilin Siimpoeg

Killu Mägi

Tarmo Mölder

Britt Paju

Ekaterina Kuznetsova

Costantino Veglianti

Juta Raudnask

Martiina Anni

Anneli Anijärv

Õie Pritson

Kaie Parts

Priit Parts

Ülle Jukk

Regeri Zoo

Mari-Liis Ilover

Aime Lilleväli

Marina Domova

Johannes Hõimoja

Kristel Vokk

Katrin Press

Margo Paluoja

Peeter Pihel

Rait Kits

Tõnis Siigur

Sandra Veeremaa

Katren Parve

Ave Jääger

Marit Soobik

Silja Luide

Merit Arva

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Sander Väärt, Ranno Paukson

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Riho Heinmets

Toomas Lääts

Toomas Lember

Liilia Raik

Priit Vahar

Pille Petersoo

Viivika Sarv

Eerika Plamus

Kaisa Kliimand

Toomas Leedu

Laivi Mesikäpp

Angelica Udeküll

Monika Viidemann

Tiina Lebane

Tõnis Saar

Jorma Riivald

Daanius Aas

Lia Virkus

Andrus Talvari

Heli Tombak

Kristjan Peäske

Vladislav Djatšuk

Elis Toompuu

Angeelika Kang

Rainer Lopp

Eve Veski

Jaanika Ja Signe Anton

Rene Uusmees

Andra Kalda

Mihkel Manglus

Monika Lehtmets

Kaare Sova

Hardi Nurmine

Elvi Salmu

Anneli Hanni

Eve-Kati Mägi

Robert Marrandi

Piret Hanson

Jevgeni Jermoškin

Kertu Lukas

Maia Smõslova

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.