Autorid

Robert Kala

Marina Domova

Jorma Riivald

Killu Mägi

Rait Kits

Õie Pritson

Monika Lehtmets

Vladislav Djatšuk

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Külli Eller

Olga Kaju

Aime Lilleväli

Sandra Veeremaa

Katrin Press

Tõnis Saar

Aet Trisberg

Viivika Sarv

Ave Jääger

Kertu Lukas

Lia Virkus

Allar Oeselg

Tuuli Mathisen

Monika Viidemann

Liina Karron

Rene Uusmees

Rainer Lopp

Heli Tombak

Anneli Hanni

Ülle Jukk

Maris Arulepp

Jürgen Lip

Katren Parve

Tiina Lebane

Helar Mets

Mari-Liis Ilover

Elvi Salmu

Robert Marrandi

Kristjan Peäske

Ragne Värk

Kaisa Kliimand

Liilia Raik

Anni Arro

Ott Tomik

Angeelika Kang

Heidi Park

Sander Väärt, Ranno Paukson

Kaarel Kiivit

Pille Petersoo

Sandra Vungi

Karl Astok

Margo Paluoja

Priit Vahar

Joonas Koppel

Merit Arva

Mario Pärn

Andra Kalda

Erko Ruukel

Merilin Siimpoeg

Katrin Kiviberg

Juta Raudnask

Laivi Mesikäpp

Peeter Pihel

Eve-Kati Mägi

Angelica Udeküll

Toomas Lember

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Anneli Anijärv

Toomas Lääts

Hardi Nurmine

Piret Hanson

Eve Veski

Elis Toompuu

Sille Vadi

Kristel Habakukk

Priit Parts

Janno Lepik

Eerika Plamus

Tarmo Mölder

Regeri Zoo

Britt Paju

Marit Soobik

Mihkel Manglus

Tanel Mazur

Kaie Parts

Mari Leover

Nadja Kaarma

Johannes Hõimoja

Costantino Veglianti

Jevgeni Jermoškin

Krestina Õun

Daanius Aas

Kaare Sova

Andrus Talvari

Silja Luide

Merle Ehrbach

Marju Randmer

Jaanika Ja Signe Anton

Jana Olesk

Hanna Martinson

Maia Smõslova

Kristel Vokk

Katrin Altmets

Andres Rahula

Toomas Leedu

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Liina Kasela

Liisi Laanemäe

Ekaterina Kuznetsova

Riho Heinmets

Kerti Vissel

Kätrin Maidla

Chong Chee Loong

Helger Aava

Martiina Anni

Tõnis Siigur

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.