Autorid

Monika Viidemann

Margo Paluoja

Aime Lilleväli

Silja Luide

Külli Eller

Janno Lepik

Mario Pärn

Angeelika Kang

Kertu Lukas

Martiina Anni

Ekaterina Kuznetsova

Tõnis Siigur

Kätrin Maidla

Regeri Zoo

Liisi Laanemäe

Rait Kits

Anneli Anijärv

Toomas Lember

Marit Soobik

Kerti Vissel

Jaanika Ja Signe Anton

Rainer Lopp

Rene Uusmees

Jevgeni Jermoškin

Daanius Aas

Britt Paju

Katrin Kiviberg

Krestina Õun

Liina Karron

Toomas Lääts

Vladislav Djatšuk

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Eve Veski

Erko Ruukel

Olga Kaju

Maris Arulepp

Mihkel Manglus

Kristel Habakukk

Aet Trisberg

Sander Väärt, Ranno Paukson

Eerika Plamus

Tanel Mazur

Liina Kasela

Kristjan Peäske

Peeter Pihel

Allar Oeselg

Elis Toompuu

Nadja Kaarma

Jorma Riivald

Tõnis Saar

Tuuli Mathisen

Kaie Parts

Riho Heinmets

Maia Smõslova

Eve-Kati Mägi

Hardi Nurmine

Anni Arro

Robert Marrandi

Piret Hanson

Ragne Värk

Andrus Talvari

Andres Rahula

Kaare Sova

Anneli Hanni

Monika Lehtmets

Laivi Mesikäpp

Hanna Martinson

Merle Ehrbach

Kaisa Kliimand

Merilin Siimpoeg

Heli Tombak

Johannes Hõimoja

Ott Tomik

Tiina Lebane

Ülle Jukk

Mari-Liis Ilover

Joonas Koppel

Angelica Udeküll

Chong Chee Loong

Elvi Salmu

Heidi Park

Helger Aava

Jana Olesk

Lia Virkus

Karl Astok

Ave Jääger

Andra Kalda

Toomas Leedu

Mari Leover

Robert Kala

Sandra Vungi

Jürgen Lip

Viivika Sarv

Katren Parve

Kaarel Kiivit

Kristel Vokk

Costantino Veglianti

Priit Vahar

Liilia Raik

Killu Mägi

Katrin Press

Õie Pritson

Merit Arva

Sille Vadi

Priit Parts

Marju Randmer

Tarmo Mölder

Pille Petersoo

Katrin Altmets

Sandra Veeremaa

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Helar Mets

Juta Raudnask

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Marina Domova

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.