Troopiline toorjuustukreem mango ja kireviljaga

Kogus: 4-le

  • 2 munakollast
  • 1 dl  tuhksuhkrut
  • 1 tl  vanillisuhkrut
  • 2-3 sl laimimahla
  • 250 g toorjuustu, toasoojana
  • 2 dl 35%-list koort
  • 1 suurem küps mango (või 400 g mangopüreed)
  • 2 kirevilja ehk granadilli

Tõsta munakollased kaussi, lisa tuhksuhkur ja vanillisuhkur ning vahusta vesivannil kuuma vee kohal kuni saad tulemuseks helekollase ühtlase kreemja vahu. Lisa vahule laimimahl ja sega läbi.
Sega toorjuust ühtlaseks kreemjaks ja ühenda siis munakollase-laimivaht ja toorjuust.
Vahusta koor ja sega toorjuustu-munakollasekreemiga.
Koori ja puhasta mango ning tõsta blenderisse või purustajasse ning töötle ühtlaseks. Kalla mangopüree pokaalidesse või klaasidesse. Sinna peale tõsta toorjuustuvaht ja kõige peale tõsta paar lusikatäit granadilli viljaliha. Tõsta tunniks-paariks jahedesse enne serveerimist.