Autorid

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Sandra Vungi

Margo Paluoja

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Helger Aava

Maia Smõslova

Piret Hanson

Liisi Laanemäe

Jevgeni Jermoškin

Robert Kala

Silja Luide

Sander Väärt, Ranno Paukson

Ave Jääger

Kaarel Kiivit

Krestina Õun

Katrin Kiviberg

Laivi Mesikäpp

Kerti Vissel

Ekaterina Kuznetsova

Hanna Martinson

Daanius Aas

Olga Kaju

Monika Lehtmets

Hardi Nurmine

Aet Trisberg

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Toomas Leedu

Andrus Talvari

Elvi Salmu

Robert Marrandi

Toomas Lember

Katrin Altmets

Toomas Lääts

Rainer Lopp

Peeter Pihel

Nadja Kaarma

Killu Mägi

Ragne Värk

Kaare Sova

Külli Eller

Monika Viidemann

Jürgen Lip

Sille Vadi

Marju Randmer

Heli Tombak

Tõnis Siigur

Viivika Sarv

Merilin Siimpoeg

Marit Soobik

Regeri Zoo

Vladislav Djatšuk

Andres Rahula

Merle Ehrbach

Chong Chee Loong

Rait Kits

Heidi Park

Eve Veski

Joonas Koppel

Priit Vahar

Mario Pärn

Mihkel Manglus

Kristjan Peäske

Eve-Kati Mägi

Liilia Raik

Kaisa Kliimand

Johannes Hõimoja

Elis Toompuu

Britt Paju

Kertu Lukas

Anneli Anijärv

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kaie Parts

Lia Virkus

Maris Arulepp

Tarmo Mölder

Kristel Habakukk

Angelica Udeküll

Allar Oeselg

Erko Ruukel

Sandra Veeremaa

Õie Pritson

Marina Domova

Kristel Vokk

Andra Kalda

Riho Heinmets

Priit Parts

Costantino Veglianti

Liina Kasela

Katrin Press

Martiina Anni

Eerika Plamus

Tiina Lebane

Tuuli Mathisen

Tanel Mazur

Jaanika Ja Signe Anton

Katren Parve

Rene Uusmees

Pille Petersoo

Kätrin Maidla

Jana Olesk

Aime Lilleväli

Liina Karron

Karl Astok

Angeelika Kang

Ülle Jukk

Helar Mets

Jorma Riivald

Juta Raudnask

Janno Lepik

Mari-Liis Ilover

Tõnis Saar

Anneli Hanni

Merit Arva

Anni Arro

Ott Tomik

Mari Leover

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.