Šokolaadiküpsised kookose ja pistaatsiapähkliga

  • 2 muna
  • 2 dl kookoshelbeid
  • 2 dl mandlijahu
  • 1 dl kakaopulbrit
  • 1-1,5 dl tumedat suhkrusiirupit
  • 2 sl kookosrasva või võid
  • soola
  • 100 g suuremaid erivärvilisi rosinaid
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g soolata pistaatsiapähkleid
Klopi munad lahti ja lisa kookoshelbed, mandlijahu, kakaopulber, siirup, sool ning kookosrasv või või. Sega läbi ja lisa rosinad. Tõsta segu paarikümneks minutiks külmkappi. Vormi käte vahel tainast umbes 7 cm läbimõõduga lamedad küpsised ja küpseta 180-kraadi juures umbes 15 minutit. Jahuta küpsised ning kata need vesivannil sulatatud tumeda šokolaadi ja pistaatsiapähklitega.