Autorid

Piret Hanson

Mari-Liis Ilover

Heidi Park

Jürgen Lip

Anneli Hanni

Kätrin Maidla

Kerti Vissel

Mihkel Manglus

Riho Heinmets

Andrus Talvari

Kaisa Kliimand

Kaare Sova

Sander Väärt, Ranno Paukson

Pille Petersoo

Hanna Martinson

Ott Tomik

Anneli Anijärv

Toomas Lääts

Johannes Hõimoja

Kristjan Peäske

Tõnis Saar

Kristel Vokk

Tarmo Mölder

Merilin Siimpoeg

Liilia Raik

Aet Trisberg

Silja Luide

Mario Pärn

Merle Ehrbach

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Martiina Anni

Õie Pritson

Karl Astok

Jana Olesk

Marina Domova

Robert Marrandi

Kristel Habakukk

Monika Viidemann

Rene Uusmees

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Costantino Veglianti

Külli Eller

Andra Kalda

Viivika Sarv

Allar Oeselg

Eve Veski

Margo Paluoja

Merit Arva

Marit Soobik

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Helger Aava

Maia Smõslova

Maris Arulepp

Krestina Õun

Sandra Vungi

Kertu Lukas

Nadja Kaarma

Heli Tombak

Katrin Altmets

Liina Karron

Tuuli Mathisen

Kaie Parts

Helar Mets

Laivi Mesikäpp

Britt Paju

Priit Parts

Lia Virkus

Ave Jääger

Liisi Laanemäe

Eerika Plamus

Rainer Lopp

Mari Leover

Andres Rahula

Eve-Kati Mägi

Katrin Press

Priit Vahar

Juta Raudnask

Joonas Koppel

Marju Randmer

Elis Toompuu

Toomas Leedu

Monika Lehtmets

Daanius Aas

Ragne Värk

Vladislav Djatšuk

Erko Ruukel

Robert Kala

Anni Arro

Elvi Salmu

Ülle Jukk

Tõnis Siigur

Tiina Lebane

Tanel Mazur

Jorma Riivald

Jevgeni Jermoškin

Kaarel Kiivit

Jaanika Ja Signe Anton

Liina Kasela

Aime Lilleväli

Regeri Zoo

Katren Parve

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Angeelika Kang

Sille Vadi

Ekaterina Kuznetsova

Katrin Kiviberg

Hardi Nurmine

Janno Lepik

Toomas Lember

Rait Kits

Peeter Pihel

Killu Mägi

Angelica Udeküll

Sandra Veeremaa

Chong Chee Loong

Olga Kaju

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.