Soolaka piimašokolaadi rocky road kodujuustu ja vaarikatega

Vaja läheb:

  • 300 g  piimašokolaadi
  • 100 g võid
  • 3 sl muscovado siirupit
  • 60 g röstitud metspähkleid
  • 150 g küpsiseid
  • 1 tl kaneeli
  • 80 g kodujuustu
  • 150 g vaarikaid
  • meresoola
Haki šokolaad. Seejärel sulata või paksupõhjalises kastrulis. Keera kuumus vähemaks ning lisa šokolaad ja siirup. Sega kõik ühtlaseks massiks ning maitsesta soola ja kaneeliga. Haki pähklid, tükelda küpsised ja lisa šokolaadisegu hulka. Kata kandiline vorm küpsetuspaberiga ja vala segu vormi. Silu pind tasaseks ja puista peale kodujuust. Kata vaarikatega ja pane vähemalt kaheks tunniks külmkappi. Serveerimiseks lõika väikesteks ampstükkideks.