Pardirostbiif sibulamoosiga

  • 2 pardifileed
  • soola, pipart
  • röstsaiaviile

Sibulamoos:

Puhasta pardifileed ning patsuta majapidamispaberiga need kuivaks. Tee noaga pardifilee nahale u 1 ch vahedega sisselõiked. Maitsesta fileed soola ja pipraga ning pane, naha pool all, fileed külmale pannile. Pruunista igast küljest. Seejärel paki fileed ükshaaval fooliumisse ning küpseta 110 kraadi juures u 15 minutit. Seejärel lase 10 minutit fileedel fooliumis rahuneda.
Moosi valmistamiseks haki sibulad väikesteks viiludeks ning prae pannil õlis kergelt läbi. Koori õun, tükelda väiksemaks ning lisa sibulate juurde. Mõne minuti pärast lisa brändi, suhkruroosiirup ning näpuotsatäis soola. Sega läbi, lisa potti veidi vett ning lase madalal kuumusel umbes tund aega haududa. Jälgi, kas vahepeal on vaja lisada vett.
Serveeri sibulamoosi saial koos õhukesteks viiludeks lõigatud pardifileeviiludega.