Pähkli-šokolaadi fondant
6 tk
- 3 muna
- 100 g heledat muscovado suhkrut
- 100 g võid
- 8 g matcha pulbrit
- 30 g nisujahu
- 30 g maisitärklist
- soola
- 70 g pähklijahu või jahvatatud metspähkleid
- 12 tk (tumeda) šokolaadi tükke
Pane ahi soojenema 180 kraadile (pöördõhuga 160 kraadile)
Vahusta munad koos suhkruga tugevaks vahuks. Lahusta matchapulber 2 tl soojas vees, nii et see muutub pastaks, sega juurde sulatatud või. Lisa segu munasegule ja sega. Sega eraldi kausis nisujahu, maisitärklis, sool ja pähklijahu. Ühenda mõlemad segud.
Määri 6 muffinivormi võiga ja täida poolenisti tainaga. Pista igasse vormi 2 tükki šokolaadi ja täida ülejäänud vorm.
Tõsta vormid ahju ja küpseta 8 minutit. Lase pisut jahtuda ja paku fondante kohe soojalt. Enne serveerimist sõelu pinnale matchapulbrit.