Autorid

Chong Chee Loong

Joonas Koppel

Peeter Pihel

Kerti Vissel

Katrin Altmets

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Andra Kalda

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Maris Arulepp

Toomas Leedu

Piret Hanson

Tarmo Mölder

Jana Olesk

Regeri Zoo

Marju Randmer

Rait Kits

Elvi Salmu

Ott Tomik

Rene Uusmees

Kristjan Peäske

Tõnis Siigur

Heidi Park

Ave Jääger

Ülle Jukk

Mario Pärn

Katrin Press

Mari Leover

Heli Tombak

Katrin Kiviberg

Olga Kaju

Tuuli Mathisen

Merle Ehrbach

Kristel Habakukk

Kaie Parts

Karl Astok

Sander Väärt, Ranno Paukson

Jorma Riivald

Merilin Siimpoeg

Costantino Veglianti

Kristel Vokk

Aet Trisberg

Liisi Laanemäe

Nadja Kaarma

Angelica Udeküll

Monika Viidemann

Liina Karron

Riho Heinmets

Külli Eller

Margo Paluoja

Kaare Sova

Silja Luide

Priit Vahar

Angeelika Kang

Tanel Mazur

Liilia Raik

Mari-Liis Ilover

Rainer Lopp

Ekaterina Kuznetsova

Jevgeni Jermoškin

Robert Marrandi

Eerika Plamus

Kertu Lukas

Kaarel Kiivit

Priit Parts

Hanna Martinson

Janno Lepik

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Anneli Anijärv

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Aime Lilleväli

Eve-Kati Mägi

Juta Raudnask

Tõnis Saar

Laivi Mesikäpp

Pille Petersoo

Anni Arro

Krestina Õun

Jaanika Ja Signe Anton

Killu Mägi

Lia Virkus

Anneli Hanni

Andrus Talvari

Õie Pritson

Toomas Lember

Daanius Aas

Maia Smõslova

Mihkel Manglus

Liina Kasela

Allar Oeselg

Robert Kala

Sille Vadi

Ragne Värk

Viivika Sarv

Eve Veski

Kaisa Kliimand

Erko Ruukel

Merit Arva

Jürgen Lip

Marit Soobik

Sandra Vungi

Helar Mets

Britt Paju

Vladislav Djatšuk

Toomas Lääts

Johannes Hõimoja

Elis Toompuu

Martiina Anni

Monika Lehtmets

Marina Domova

Sandra Veeremaa

Kätrin Maidla

Hardi Nurmine

Andres Rahula

Helger Aava

Tiina Lebane

Katren Parve

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.