Autorid

Toomas Lember

Peeter Pihel

Maris Arulepp

Mari-Liis Ilover

Mario Pärn

Merle Ehrbach

Jorma Riivald

Karl Astok

Piret Hanson

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Jaanika Ja Signe Anton

Helger Aava

Robert Marrandi

Andra Kalda

Tõnis Saar

Kaie Parts

Liisi Laanemäe

Rene Uusmees

Anni Arro

Eve-Kati Mägi

Viivika Sarv

Johannes Hõimoja

Pille Petersoo

Toomas Leedu

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kätrin Maidla

Ott Tomik

Katrin Altmets

Angeelika Kang

Kristel Habakukk

Priit Vahar

Tuuli Mathisen

Kerti Vissel

Liilia Raik

Kertu Lukas

Toomas Lääts

Britt Paju

Monika Lehtmets

Tiina Lebane

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Katrin Press

Erko Ruukel

Robert Kala

Jevgeni Jermoškin

Marina Domova

Kristjan Peäske

Sander Väärt, Ranno Paukson

Anneli Anijärv

Elvi Salmu

Marju Randmer

Heidi Park

Jana Olesk

Jürgen Lip

Laivi Mesikäpp

Kaisa Kliimand

Ülle Jukk

Rainer Lopp

Kaare Sova

Tõnis Siigur

Mari Leover

Chong Chee Loong

Margo Paluoja

Tarmo Mölder

Katrin Kiviberg

Eerika Plamus

Regeri Zoo

Martiina Anni

Elis Toompuu

Rait Kits

Andres Rahula

Kristel Vokk

Liina Kasela

Vladislav Djatšuk

Eve Veski

Ragne Värk

Allar Oeselg

Costantino Veglianti

Anneli Hanni

Mihkel Manglus

Aet Trisberg

Liina Karron

Joonas Koppel

Daanius Aas

Merilin Siimpoeg

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Kaarel Kiivit

Aime Lilleväli

Olga Kaju

Ave Jääger

Killu Mägi

Monika Viidemann

Hardi Nurmine

Maia Smõslova

Külli Eller

Andrus Talvari

Sandra Veeremaa

Nadja Kaarma

Angelica Udeküll

Merit Arva

Õie Pritson

Hanna Martinson

Tanel Mazur

Sandra Vungi

Ekaterina Kuznetsova

Marit Soobik

Katren Parve

Helar Mets

Silja Luide

Sille Vadi

Priit Parts

Krestina Õun

Lia Virkus

Heli Tombak

Janno Lepik

Riho Heinmets

Juta Raudnask

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.