Pähkli-šokolaadi fondant

6 tk

  • 3 muna
  • 100 g heledat muscovado suhkrut
  • 100 g võid
  • 8 g matcha pulbrit
  • 30 g nisujahu
  • 30 g maisitärklist
  • soola
  • 70 g pähklijahu või jahvatatud metspähkleid
  • 12 tk (tumeda) šokolaadi tükke

Pane ahi soojenema 180 kraadile (pöördõhuga 160 kraadile)

Vahusta munad koos suhkruga tugevaks vahuks. Lahusta matchapulber 2 tl soojas vees, nii et see muutub pastaks, sega juurde sulatatud või. Lisa segu munasegule ja sega. Sega eraldi kausis nisujahu, maisitärklis, sool ja pähklijahu. Ühenda mõlemad segud.
Määri 6 muffinivormi võiga ja täida poolenisti tainaga. Pista igasse vormi 2 tükki šokolaadi ja täida ülejäänud vorm.

Tõsta vormid ahju ja küpseta 8 minutit. Lase pisut jahtuda ja paku fondante kohe soojalt. Enne serveerimist sõelu pinnale matchapulbrit.