Matused

Keha

  • 200 g apelsinimahla
  • 50 g kirsimoosi
  • 20 g agar-agarit
Kuumuta potis apelsinimahl ja kirsimoos. Lisa agar-agar. Pane vormi ja lase sügavkülmas 5 minutit tarduda.

Šokolaadimuld

Pane siirup potti ja kuumuta keemiseni. Lisa tükeldatud šokolaad ja sega. Kalla majapidamispaberiga kaetud taldrikule ja jahuta külmkapis. Jahvata peeneks.

Šokolaadivaht

  • 75 g vett
  • 45 g tumedat šokolaadi
  • kauss jääga
Lase vesi keema, lisa vette šokolaad, sega kuni mass seguneb. Tõsta pott jäävannile ja jätka segamist, kuni tekib paraja paksusega mass.

Kirsimoos

Pane kirsid ja moos potti ja keeda, kuni moos pakseneb. Suru läbi sõela. Aseta serveerimistaldrikule šokolaadivaht, tõsta peale keha, äärista šokolaaditükkidega. Raputa juurde šokolaadimulda, kirsimoosi ja kaunista tuhksuhkruga.