Autorid

Nadja Kaarma

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Monika Lehtmets

Külli Eller

Tõnis Saar

Daanius Aas

Robert Kala

Tanel Mazur

Olga Kaju

Helger Aava

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Anni Arro

Martiina Anni

Sander Väärt, Ranno Paukson

Peeter Pihel

Toomas Lember

Riho Heinmets

Kaie Parts

Tõnis Siigur

Viivika Sarv

Merilin Siimpoeg

Janno Lepik

Kertu Lukas

Jorma Riivald

Erko Ruukel

Maris Arulepp

Eve Veski

Priit Vahar

Mario Pärn

Õie Pritson

Ragne Värk

Marit Soobik

Priit Parts

Allar Oeselg

Ülle Jukk

Toomas Leedu

Merit Arva

Krestina Õun

Piret Hanson

Merle Ehrbach

Katrin Kiviberg

Jaanika Ja Signe Anton

Kaare Sova

Elis Toompuu

Heidi Park

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Juta Raudnask

Helar Mets

Eve-Kati Mägi

Liina Kasela

Angeelika Kang

Aet Trisberg

Rainer Lopp

Sille Vadi

Rene Uusmees

Kristjan Peäske

Tuuli Mathisen

Pille Petersoo

Andra Kalda

Mari Leover

Liina Karron

Toomas Lääts

Kristel Habakukk

Sandra Vungi

Vladislav Djatšuk

Hardi Nurmine

Joonas Koppel

Andrus Talvari

Monika Viidemann

Kaisa Kliimand

Maia Smõslova

Kristel Vokk

Marina Domova

Angelica Udeküll

Mari-Liis Ilover

Chong Chee Loong

Kerti Vissel

Ott Tomik

Jevgeni Jermoškin

Jana Olesk

Kaarel Kiivit

Tiina Lebane

Margo Paluoja

Katrin Press

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Lia Virkus

Karl Astok

Liilia Raik

Ekaterina Kuznetsova

Killu Mägi

Anneli Anijärv

Eerika Plamus

Tarmo Mölder

Marju Randmer

Costantino Veglianti

Hanna Martinson

Ave Jääger

Liisi Laanemäe

Britt Paju

Regeri Zoo

Mihkel Manglus

Silja Luide

Katren Parve

Andres Rahula

Robert Marrandi

Rait Kits

Anneli Hanni

Elvi Salmu

Johannes Hõimoja

Heli Tombak

Jürgen Lip

Aime Lilleväli

Laivi Mesikäpp

Sandra Veeremaa

Kätrin Maidla

Katrin Altmets

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.