Marmorjas veisefilee mahedas mustasõstramarinaadis

  • 1 veise sisefilee
  • 200 g musti sõstraid (külmutatud)
  • 1tl muskaatpähklit
  • 1tl estragoni
  • soola
  • pipart
  • 1 sl tumedat suhkrusiirupit 
  • 3-4 sl BBQ suitsumaitselist grillõli
Sulata mustad sõstrad ja purusta sauseguriga. Puhasta liha kelmetest ja maitsesta soola, pipra, riivitud muskaatpähkli ja estragoniga. Lisa lihale purustatud mustad sõstrad, suhkrusiirup ja BBQ grillõli. Keera liha kausis seni, kuni marinaad katab liha ühtlaselt. Mässi liha koos marinaadiga toidukilesse ja lase külmikus üks öö seista. Hea tulemuse saad tervet tükki grillides jättes liha seest pooltooreks. Parima tulemuse saada aga BBQ ahjus madalal kuumusel ja niiskes suitsus küpsetades.