Mägiveis
- Šoti mägiveise sisefileed
- soola
- pipart
- pruuni roosuhkrut
Määri filee soola, pipra ja pruuni roosuhkruga kokku. Lase 24 h seista. Kraabi terava noa abil veiseliha tükkideks.
Karulaugumajonees:
- 27 g munakollast
- 375 g karulauguõli
- estragoniäädikat
- soola
- pipart
- suhkrut
Sega munakollased soola, pipra, suhkru ja äädikaga hästi läbi. Nirista peene joana juurde õli ja vispelda, kuni kaste pakseneb.
Muhu muld:
- kooritud pähkleid
- tuhanäkileiba
- Pädaste rosina-pähklileiva õhikuid
- mooniseemned
Pane kõik ained purustajasse ja jahvata peeneks. Serveerimisel aseta taldrikule liharibad. Kaunista majoneesi tilkade, marineeritud karulauguvarte ja portulakilehtedega.