Autorid

Krestina Õun

Robert Marrandi

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Erko Ruukel

Liina Karron

Tiina Lebane

Peeter Pihel

Liina Kasela

Riho Heinmets

Chong Chee Loong

Sandra Vungi

Marju Randmer

Hardi Nurmine

Anneli Anijärv

Lia Virkus

Kaisa Kliimand

Sander Väärt, Ranno Paukson

Tõnis Siigur

Merle Ehrbach

Liisi Laanemäe

Heli Tombak

Andra Kalda

Katrin Altmets

Silja Luide

Martiina Anni

Karl Astok

Killu Mägi

Tõnis Saar

Jaanika Ja Signe Anton

Kristel Habakukk

Õie Pritson

Jorma Riivald

Jürgen Lip

Vladislav Djatšuk

Ott Tomik

Anni Arro

Kristel Vokk

Viivika Sarv

Johannes Hõimoja

Pille Petersoo

Laivi Mesikäpp

Juta Raudnask

Eve Veski

Marit Soobik

Costantino Veglianti

Janno Lepik

Priit Parts

Monika Lehtmets

Kertu Lukas

Jana Olesk

Kaarel Kiivit

Joonas Koppel

Rainer Lopp

Piret Hanson

Kaie Parts

Nadja Kaarma

Elis Toompuu

Külli Eller

Mari Leover

Toomas Leedu

Helar Mets

Katrin Press

Rene Uusmees

Heidi Park

Kerti Vissel

Priit Vahar

Eerika Plamus

Robert Kala

Britt Paju

Rait Kits

Marina Domova

Katrin Kiviberg

Andrus Talvari

Toomas Lember

Hanna Martinson

Maia Smõslova

Liilia Raik

Sandra Veeremaa

Jevgeni Jermoškin

Kätrin Maidla

Ave Jääger

Allar Oeselg

Kristjan Peäske

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Aet Trisberg

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Monika Viidemann

Eve-Kati Mägi

Daanius Aas

Tuuli Mathisen

Mihkel Manglus

Angeelika Kang

Katren Parve

Mario Pärn

Aime Lilleväli

Ülle Jukk

Olga Kaju

Mari-Liis Ilover

Andres Rahula

Ragne Värk

Ekaterina Kuznetsova

Angelica Udeküll

Kaare Sova

Regeri Zoo

Elvi Salmu

Margo Paluoja

Sille Vadi

Anneli Hanni

Merilin Siimpoeg

Maris Arulepp

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Tanel Mazur

Helger Aava

Tarmo Mölder

Merit Arva

Toomas Lääts

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.