Autorid

Monika Lehtmets

Elis Toompuu

Hardi Nurmine

Heidi Park

Allar Oeselg

Liisi Laanemäe

Sille Vadi

Maris Arulepp

Tiina Lebane

Helar Mets

Piret Hanson

Nadja Kaarma

Liina Kasela

Aime Lilleväli

Katrin Altmets

Heli Tombak

Ott Tomik

Mari-Liis Ilover

Vladislav Djatšuk

Andrus Talvari

Elvi Salmu

Viivika Sarv

Rene Uusmees

Priit Parts

Tarmo Mölder

Joonas Koppel

Liina Karron

Toomas Lääts

Õie Pritson

Kaare Sova

Laivi Mesikäpp

Anni Arro

Tanel Mazur

Helger Aava

Lia Virkus

Kertu Lukas

Marit Soobik

Eerika Plamus

Külli Eller

Marju Randmer

Chong Chee Loong

Tuuli Mathisen

Peeter Pihel

Hanna Martinson

Angelica Udeküll

Ülle Jukk

Sandra Vungi

Marina Domova

Mari Leover

Krestina Õun

Jorma Riivald

Monika Viidemann

Katrin Kiviberg

Pille Petersoo

Riho Heinmets

Robert Marrandi

Sandra Veeremaa

Priit Vahar

Janno Lepik

Merle Ehrbach

Merit Arva

Karl Astok

Kaarel Kiivit

Aet Trisberg

Kristjan Peäske

Kristel Habakukk

Kaisa Kliimand

Liilia Raik

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Erko Ruukel

Katrin Press

Jevgeni Jermoškin

Silja Luide

Mario Pärn

Jaanika Ja Signe Anton

Kristel Vokk

Tõnis Siigur

Katren Parve

Ave Jääger

Jürgen Lip

Robert Kala

Olga Kaju

Regeri Zoo

Eve Veski

Tõnis Saar

Kätrin Maidla

Toomas Lember

Martiina Anni

Andra Kalda

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Maia Smõslova

Johannes Hõimoja

Kaie Parts

Kerti Vissel

Daanius Aas

Anneli Hanni

Killu Mägi

Ragne Värk

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Toomas Leedu

Mihkel Manglus

Rait Kits

Rainer Lopp

Jana Olesk

Juta Raudnask

Andres Rahula

Britt Paju

Eve-Kati Mägi

Sander Väärt, Ranno Paukson

Angeelika Kang

Margo Paluoja

Costantino Veglianti

Merilin Siimpoeg

Ekaterina Kuznetsova

Anneli Anijärv

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.