Maasika-arbuusi külmsupp kitsejuustuga

4-le

  • 400 g maasikaid
  •  400 g arbuusi, puhastatuna ja tükeldatuna (puhastatud arbuusi kaal)
  •  1 väike kurk, koorituna
  •  1 dl rosé veini
  •  2 sl rafineerimata roosuhkrut 
  •  veidi laimimahla
  •  veidi münti
  • serveerimiseks: pehmet kitsejuustu, maasika-, kurgi- ja rediseviile, chia seemneid värskelt jahvatatud musta pipart
Tõsta puhastatud maasikad, arbuus, kurk, rosé vein ja suhkur blenderisse või purustajasse. Lisa veidi laimimahla ja münti ning töötle ühtlaseks. Maitsesta sobivaks. Jaota supp taldrikute vahel ning viimistle kitsejuustu, redise- ja kurgiviilude ning chia seemnetega. Peale jahvata veel värsket musta pipart. Serveeri kohe.