Kreemised kuningkrabi koivad

Sulata kuningkrabi koivad aeglaselt külmkapis. Kuumuta grill ja grilli  koibasid kuni need muutuvad roosaks . Selleks kulub umbes 10 minutit. Eemalda krabiliha koore seest. Kasuta tange ja kääre koore avamiseks. Pintselda krabiliha üle sulavõiga.   Lisa mangokreemi ja kookoskreem.

Mangokreem

  • 200 g  mangopüreed
  • 100 g koriandrit
  •  laimi mahl ja riivitud koor
  • 1-2 tl tšillihelbeid
  • soola

Purusta kõik komponendid kannmikseris. Vala segu pritskotti.

Tom kha kookoskreem

  • 0,5 l kookospiima
  • 3 spl thom kha pastat
  • 1 laimi mahl
  • 1 spl agar-agarit
  • 1 sl suhkrut 

Lase kookospiim keema, lisa tom kha pasta ja laimist pigistatud mahl ning suhkur. Lisa agar-agar ja lase sel lahustuda. Jahuta segu ja tõsta pritskotti.