Kreemised kuningkrabi koivad
Sulata kuningkrabi koivad aeglaselt külmkapis. Kuumuta grill ja grilli koibasid kuni need muutuvad roosaks . Selleks kulub umbes 10 minutit. Eemalda krabiliha koore seest. Kasuta tange ja kääre koore avamiseks. Pintselda krabiliha üle sulavõiga. Lisa mangokreemi ja kookoskreem.
Mangokreem
- 200 g mangopüreed
- 100 g koriandrit
- laimi mahl ja riivitud koor
- 1-2 tl tšillihelbeid
- soola
Purusta kõik komponendid kannmikseris. Vala segu pritskotti.
Tom kha kookoskreem
- 0,5 l kookospiima
- 3 spl thom kha pastat
- 1 laimi mahl
- 1 spl agar-agarit
- 1 sl suhkrut
Lase kookospiim keema, lisa tom kha pasta ja laimist pigistatud mahl ning suhkur. Lisa agar-agar ja lase sel lahustuda. Jahuta segu ja tõsta pritskotti.