Kohevad banaanipannkoogid sätsaka kaneeliga
- 1 suur võimalikult küps banaan (kaal koorteta u 130 g)
- 2,4 dl täispiima
- 1 suur muna
- 1 sl vanillisuhkrut
- 1 sl heledat muscovado suhkrut
- näpuotsatäis soola
- 1 sl kaneelisuhkrut
- 0,5 tl peenestatud kardemoni
- 160 g kaera- või toortatrajahu
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- praadimiseks: õli või selitatud võid
Serveerimiseks: heledat siirupit, marju, viilutatud banaani, hakitud pähkleid, moosi jm meelepärast
Püreesta banaan (nt kahvliga) ning klopi hulka piim, muna, suhkrud, sool ja kardemon. Lisa küpsetuspulbriga läbi segatud sõelutud jahu ja sega ühtlaseks tükkideta tainaks.
Prae keskmisel kuumusel meelepärase suurusega pannkoogid. Keera teine külg, kui tainas hakkab pealt kergelt mullitama ja ääred on pruunistunud. Naudi soojalt.