India pähklitega kanalihakarri

  • 400 g kana kintsuliha
  • 100 g kookoshelbeid
  • 6 küüslaguküünt
  • 2 cm jupp värsket ingverit
  • 2 tl jahvatatud koriandrit
  • 1 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • 2 punast tšillit
  • 4 tk nelki
  • 1 tl kaneeli
  • 200 g India pähkleid
  • 400 g kookospiima
  • 1 sibul
  • 1 laim
  • 1 tl pruuni roosuhkrut
  • õli praadimiseks
Haki küüslauk, tšilli , ingver ja sibul peeneks. Rösti pannil ilma õli ja rasvata madalal kuumusel kookoshelbed, küüslauk, ingver, koriander, vürtsköömned, tšilli, nelk ja kaneel. Lisa 5-e minuti pärast pähklitest umbes pooled ja sibul ning rösti veel umbes 10 minutit pidevalt segades. Võta pann tulelt, jahuta ja püreesta segu mikseris ühtlaseks pastaks ja lisa umbes 100 ml vett.
Haki kanaliha suupärasteks tükkideks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanatükid. Lisa mikserdatud pasta, kookospiim ja ülejäänud terved pähklid. Maitsesta laimist pigistatud mahla ja suhkruga. Kata kaanega ja lase madalal kuumusel 10 minutit küpseda.
Serveeri aurutatud juurviljade ja riisiga.