Grillitud aprikoosid ja halloumi salatiga

  • 300 g halloumi’t
  • 6–8 aprikoosi
  • 2–3 sl suhkruroosiirupit
  •  virgin oliiviõli
  • 0,5 sidruni mahl
  • värskeid salati- ja mündilehti soola-pipart
Lõika aprikoosid pooleks ja eemalda kivid. Pane aprikoosid, lõikepool üleval, halloumi’ga restile ja grilli paar minutit. Nirista aprikoosidele umbes pool siirupi kogusest ja keera nii aprikoosid kui ka juust ümber. Grilli veel paar minutit, niristades aprikoosidele ülejäänud siirupi. Kastmeks sega sidrunimahl sama koguse oliiviõliga, maitesta soola ja pipraga. Pane salati ja mündilehed kaussi ning sega juurde osa kastmest. Aseta salatile grillitud juust ja aprikoosid ning piserda ülejäänud kastmega.