Arbuusi salat avokaado ja krevettidega

  • 1 väike punane sibul
  • 1 suur küüslauguküüs
  • 1 väike punane tšillikaun
  • 1 laimi mahl
  • 1 sl valge veini või riisiäädikat
  • 1 tl ekstrapeent suhkrut 
  • soola ja musta pipart
  • 1 suur arbuusisektor
  • 1 küps avokaado
  • peotäis hakitud koriandrilehti
  • 300 g keedetud ja kooritud hiidkrevette
Kui kasutad külmutatud krevette, siis pane need sulama. Koori sibul, lõika see pikuti pooleks ja seejärel hästi õhukesteks viiludeks. Lõika tšilli pikuti pooleks, eemalda seemned ja haki tšilli peeneks. Haki küüslauk või lõika õhukesteks viiludeks. Sega parajalt suures kausis sibul, küüslauk, tšilli, laimimahl, äädikas, suhkur ja veidi soola-pipart. Lase 10 minutit maitsestuda. Lisa kuubikuteks lõigatud arbuus ja avokaado, hakitud koriander ning krevetid. Sega kergelt läbi ja serveeri.