Roheline prosciutto– või bresaola-salat maasikatega

4-le

  • 300 g rukolat
  • 100 g prosciutto’t või bresaola’t (veiseliha sink)
  • 150 g kitsepiimajuustu
  • 300 g suhkruherneid
  • 150 g maasikaid
  • 1 tl Demerara suhkrut
  • 4 väikest šalottsibulat
  • palsamikreemi
  • oliiviõli
  • soola
  • pipart
Maitsesta rukolalehed, suhkruherned ja väikesteks rõngasteks viilutatud šalottsibulad oliiviõli ning soola-pipraga. Seejärel lisa kitsepiimajuust ja Demerara suhkruga maitsestatud maasikasektorid, tõsta õrnalt salatiga segamini. Salati peale tõsta peened viilud prosciutto’t või bresaola’t ning veel mõned maasikasektorid. Kõige peale lisa kaunistuseks ja maitseks palsamikreem.