Autorid

Heidi Park

Heli Tombak

Jevgeni Jermoškin

Andres Rahula

Elis Toompuu

Kaarel Kiivit

Liisi Laanemäe

Britt Paju

Sander Väärt, Ranno Paukson

Andrus Talvari

Nadja Kaarma

Rene Uusmees

Olga Kaju

Tuuli Mathisen

Allar Oeselg

Sandra Veeremaa

Merit Arva

Vladislav Djatšuk

Tõnis Saar

Helger Aava

Külli Eller

Merle Ehrbach

Tarmo Mölder

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Marit Soobik

Jürgen Lip

Eve-Kati Mägi

Eve Veski

Eerika Plamus

Ülle Jukk

Johannes Hõimoja

Killu Mägi

Silja Luide

Joonas Koppel

Toomas Leedu

Piret Hanson

Costantino Veglianti

Kristel Habakukk

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Angeelika Kang

Jana Olesk

Lia Virkus

Maia Smõslova

Jaanika Ja Signe Anton

Kätrin Maidla

Tiina Lebane

Elvi Salmu

Angelica Udeküll

Katrin Kiviberg

Robert Marrandi

Maris Arulepp

Mari Leover

Kaisa Kliimand

Katren Parve

Hanna Martinson

Daanius Aas

Anneli Hanni

Anni Arro

Peeter Pihel

Hardi Nurmine

Kristjan Peäske

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Margo Paluoja

Mihkel Manglus

Priit Vahar

Kaie Parts

Pille Petersoo

Juta Raudnask

Katrin Altmets

Karl Astok

Merilin Siimpoeg

Sandra Vungi

Toomas Lääts

Ott Tomik

Kertu Lukas

Katrin Press

Mari-Liis Ilover

Riho Heinmets

Janno Lepik

Jorma Riivald

Aet Trisberg

Krestina Õun

Liina Karron

Robert Kala

Helar Mets

Erko Ruukel

Kristel Vokk

Andra Kalda

Õie Pritson

Chong Chee Loong

Liilia Raik

Marina Domova

Sille Vadi

Viivika Sarv

Toomas Lember

Tõnis Siigur

Martiina Anni

Kerti Vissel

Priit Parts

Ave Jääger

Ragne Värk

Tanel Mazur

Monika Lehtmets

Marju Randmer

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Anneli Anijärv

Rainer Lopp

Mario Pärn

Kaare Sova

Rait Kits

Monika Viidemann

Ekaterina Kuznetsova

Laivi Mesikäpp

Liina Kasela

Regeri Zoo

Aime Lilleväli

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.