Rabarbrimuffinid 
kaneelise kattega

  • 200 g nisujahu
  • 100 g suhkrut
  • noaotsaga soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2 muna
  • 100 ml rapsiõli
  • 100 ml piima
  • 250-300 g rabarbrit

Kate:

Sega omavahel kuivad ained: jahu, suhkur, sool ja küpsetuspulber. Klopi munad lahti, lisa õli ja piim. Sega õrnalt kuivainetega. Lõpuks sega ettevaatlikult taina sisse tükeldatud rabarber. Täida muffinivormid peaaegu ääreni, nii et jaguks võrdselt 12 muffiniks. Katte tegemiseks lõika või väikesteks kuubikutest. Sega omavahel suhkur, jahu ja kaneel ja mudi koos võitükkidega sõrmede vahel peenikeseks puruks. Pudista kate muffinitele. Küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit.