Rabarberikeeks väikese apelsiniga

  • 200 g pehmet võid
  • 200 g suhkrut
  • 4 muna
  • 1,5 sl riivitud apelsinikoort
  • 2 sl apelsinist pigistatud mahla
  • 200 g nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 170 g rabarberitükke
  • 2 sl fariinsuhkrut
  • kaunistuseks riivitud sidrunikoort

Vahusta pehme või suhkruga. Lisa edasi mikserdades ükshaaval munad. Sega hulka riivitud apelsinikoor ja -mahl, siis küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (suurus u 10×26 cm). Sega rabarberitükid fariinsuhkruga. Vala vormi taina peale. Vajuta kergelt käega, nii et rabarberikiht läheks õige veidi keeksitaina sisse. Küpseta 200 kraadi juures 45 min. Kontrolli küpsust puutikuga. Kaunista apelsinikooreribadega.