Magus karri

  • 112 g šalottsibulat
  • 34 g sidrunheina
  • 10 g kaffirlaimi lehti (külmutatud)
  • 10 g küüslauku
  • 66 g jalapenot
  • 18 g ingverit
  • 350 g kookoskreemi
  • 145 g tumedat muscovado suhkrut
  • 150 g tumedat ploomi
  • 94 g õli
  • 2 g kurkumit
  • 2 g koriandri seemneid
  • 2 g köömneid
  • 2 kardemoni kauna (seemned eraldatud)

Tõsta kõik ained välja arvatud kaffirlaimi lehed ja kookoskreem purustajasse ja töötle ühtlaseks pastaks. Kuumuta sügaval pannil või potis saadud pasta kergelt õlis keskmisel kuumusel 15-20 minutit. Lisa kaffirlaimi lehed ja kookoskreem. Keeda madalal kuumusel 10-15 minutit. Kurna läbi peenikese sõela. Jahuta ja serveeri külmalt koos jäätisega.