Autorid

Tõnis Saar

Ülle Jukk

Kaare Sova

Maris Arulepp

Kerti Vissel

Sander Väärt, Ranno Paukson

Tiina Lebane

Ave Jääger

Mari-Liis Ilover

Erko Ruukel

Katrin Altmets

Katrin Kiviberg

Külli Eller

Mihkel Manglus

Rene Uusmees

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Hardi Nurmine

Laivi Mesikäpp

Andra Kalda

Sille Vadi

Priit Vahar

Jürgen Lip

Janno Lepik

Toomas Lääts

Kristjan Peäske

Andres Rahula

Marju Randmer

Liisi Laanemäe

Ott Tomik

Aet Trisberg

Priit Parts

Jaanika Ja Signe Anton

Joonas Koppel

Ragne Värk

Tanel Mazur

Kätrin Maidla

Costantino Veglianti

Peeter Pihel

Angeelika Kang

Jorma Riivald

Sandra Veeremaa

Kertu Lukas

Heli Tombak

Robert Kala

Lia Virkus

Maia Smõslova

Kaie Parts

Marit Soobik

Eve-Kati Mägi

Anneli Hanni

Daanius Aas

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Helger Aava

Toomas Leedu

Anni Arro

Kaarel Kiivit

Sandra Vungi

Monika Viidemann

Juta Raudnask

Silja Luide

Ekaterina Kuznetsova

Eve Veski

Mario Pärn

Killu Mägi

Andrus Talvari

Monika Lehtmets

Liilia Raik

Eerika Plamus

Rait Kits

Olga Kaju

Heidi Park

Õie Pritson

Margo Paluoja

Kristel Vokk

Johannes Hõimoja

Robert Marrandi

Karl Astok

Jevgeni Jermoškin

Kristel Habakukk

Piret Hanson

Rainer Lopp

Helar Mets

Martiina Anni

Pille Petersoo

Tuuli Mathisen

Merle Ehrbach

Hanna Martinson

Aime Lilleväli

Viivika Sarv

Liina Karron

Vladislav Djatšuk

Riho Heinmets

Tarmo Mölder

Merilin Siimpoeg

Angelica Udeküll

Jana Olesk

Mari Leover

Kaisa Kliimand

Merit Arva

Katren Parve

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Britt Paju

Toomas Lember

Nadja Kaarma

Tõnis Siigur

Allar Oeselg

Krestina Õun

Liina Kasela

Elis Toompuu

Chong Chee Loong

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Marina Domova

Anneli Anijärv

Katrin Press

Elvi Salmu

Regeri Zoo

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.