Magus karri
- 112 g šalottsibulat
- 34 g sidrunheina
- 10 g kaffirlaimi lehti (külmutatud)
- 10 g küüslauku
- 66 g jalapenot
- 18 g ingverit
- 350 g kookoskreemi
- 145 g tumedat muscovado suhkrut
- 150 g tumedat ploomi
- 94 g õli
- 2 g kurkumit
- 2 g koriandri seemneid
- 2 g köömneid
- 2 kardemoni kauna (seemned eraldatud)
Tõsta kõik ained välja arvatud kaffirlaimi lehed ja kookoskreem purustajasse ja töötle ühtlaseks pastaks. Kuumuta sügaval pannil või potis saadud pasta kergelt õlis keskmisel kuumusel 15-20 minutit. Lisa kaffirlaimi lehed ja kookoskreem. Keeda madalal kuumusel 10-15 minutit. Kurna läbi peenikese sõela. Jahuta ja serveeri külmalt koos jäätisega.