Maasika-wasabi-krevetid

4-le
  • 16 toorest kooritud tiigerkreveti saba

Paneerimiseks:

  • munavalget
  • tärklist
  • frittimiseks õli

Wasabi-majonees:

  • 50 g wasabi-pulbrit (lisaks 50 g kuuma vett)
  • 500 g paksemat majoneesi
  • 40 g värskelt pressitud sidrunimahla
  • 200 g suhkruta kondenspiima
  • natuke rohelist toiduvärvi (soovi korral)
  • 100 g maasikaid (kuubikuteks või viiludeks lõigatuna)
  • 100 g kiivit (kuubikuteks või viiludeks lõigatuna)
  • 100 g viinamarju (kuubikuteks või viiludeks lõigatuna)
Kasta krevetid lahtiklopitud munavalgesse, seejärel tärklisesse ning friti kuumas õlis kuldpruuniks.
Wasabi-majoneesi jaoks sega majonees, kondenspiim ja sidrunimahl. Sega wasabi-pulber kuuma veega ja kalla läbi sõela majoneesi hulka. Sega majonees korralikult läbi. Võid lisada maitse järgi ka veidi soola.
Serveeri frititud krevetid ning tükeldatud maasikad, kiivid ja viinamarjad kas kastmesse segatult või eraldi.