Kohvimaitseline šokolaadikreem jogurti ja marjadega

neljale

  • 20 g võid
  • 200 g šokolaadi
  • 0,5 dl espressot
  • 50 g tumedat muscovado suhkrut
  • 1 muna
  • 250 g Kreeka jogurtit
  • 0,5 tl kaneelipulbrit

Peale:

  •  4 sl hakitud ja röstitud mandleid
  •  (külmutatud) mustsõstraid ja vaarikaid
Sulata vesivannil või väiksemas potis nõrgal kuumusel šokolaad, või ja suhkur segades, kuni saad ühtlase segu. Lase pisut jahtuda, seejärel sega vahustades hulka espresso, muna, jogurt ja kaneel. Jaga šokolaadisegu serveerimisnõudesse, kata toidukilega ja lase külmikus jahtuda vähemalt paar tundi.
Serveerimisel lisa (külmutatud) marju, röstitud ja hakitud mandleid ning soovi korral natuke šokolaadilaaste. Segu säilib külmikus kuni kaks päeva.