Kohupiimapallid musta sõstraga

Mustasõstraželee:

  • 600 g mustasõstrapüreed
  • 150 g  suhkrut
  • 250 g vett
  • 10 g agar-agarit
Sega agar-agar veega ja lase 2 minutit seista. Lisa agar mustasõstrapüreele. Keeda 1 minut ja lase jahtuda. Püreesta ja pressi läbi sõela.

Mustasõstrasuhkur:

Pane kõik komponendid köögikombaini ja sega aegalasel kiirusel pisut, nii et segu liiga peeneks ei läheks.

Kohupiimapallid:

  • 200 g lahjat teralist kohupiima
  • 2 muna
  • 60 g suhkrut
  • 2 g soola
  • 2 g soodat
  • 95 g nisujahu
  • õli frittimiseks
Vahusta suhkur ja muna tugevaks vahuks. Lisa teised ained ja sega. Friti 160-170-kraadises õlis. Pane majapidamispaberile liigsest rasvast nõrguma. Suru süstlaga sisse mustasõstraželee ja veereta mustasõstrasuhkrus.