Karrikaste hanetiivaga

  • 3 sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • ½ sl karripastat
  • 200 g purustatud tomateid
  • 100 g Türgi jogurtit
  • pruuni roosuhkrut
  • soola
Kuumuta potis sibul, küüslauk ja karripasta. Lisa purustatud tomatid ja hauta tasasel kuumusel 1 tund. Lisa jogurt, maitsesta pruuni roosuhkruga. Kui soovid kastet tervamaks teha, lisa tšillit.

Hanetiib

  • 2 hanetiiba
  • 5 oksa tüümiani
  • 100 ml valget veini
  • soola
  • pipart
  • 2 küüslauguküünt
  • vett
Võta ahjuvorm ja lisa sinna kõik komponendid. Vett pane nii palju, et tiivad oleksid kaetud. Kata fooliumiga ja pane 160-kraadisesse ahju ja lase küpseda 3 tundi. Võta tiivad ahjust ja pruunista võis praadides. Serveeri koos karrikastmega.