Karrikaste hanetiivaga
- 3 sibulat
- 2 küüslauguküünt
- ½ sl karripastat
- 200 g purustatud tomateid
- 100 g Türgi jogurtit
- pruuni roosuhkrut
- soola
Kuumuta potis sibul, küüslauk ja karripasta. Lisa purustatud tomatid ja hauta tasasel kuumusel 1 tund. Lisa jogurt, maitsesta pruuni roosuhkruga. Kui soovid kastet tervamaks teha, lisa tšillit.
Hanetiib
- 2 hanetiiba
- 5 oksa tüümiani
- 100 ml valget veini
- soola
- pipart
- 2 küüslauguküünt
- vett
Võta ahjuvorm ja lisa sinna kõik komponendid. Vett pane nii palju, et tiivad oleksid kaetud. Kata fooliumiga ja pane 160-kraadisesse ahju ja lase küpseda 3 tundi. Võta tiivad ahjust ja pruunista võis praadides. Serveeri koos karrikastmega.