Kammkarbid murulaguvahuga

Eralda kammkarbiliha koorest ja kuivata majapidamispaberiga. Viiluta õhukeslt, kui karbis on ka kammkarbi mari aseta ka see taldrikule. Serveeri koos murulauguvahu ja maitseõliga.

Murulauguvaht

  • 0,2 l vahukoort
  • suur punt murulauku
  • 1 spl mädarõigast
  • 1/2 tl suhkrut
  • 1 sl sidrunist pigistatud mahla + riivitud koort
  • soola

Lase koor keema ja lisa kõik ülejäänud komponendid. Võta tulelt ja
purusta kõik kannmikseris ning suru läbi sõela. Kui sul on sifoonpudel, siis kalla segu sifooni ja saad pihustada eriti koheva ja siidise vahu.

Maitseõli

  • 15 cl avokaadoõli
  • peotäis maitserohelist (petersell, till, murulauk)
  • soola
  • 1 tl suhkrut

Kuumuta õli 70 kraadini ja lisa ürdid ning blenderda kõik peeneks. Selgema õli saamiseks kalla segu läbi sõela.