Hapukoorekreem marineeritud rabarberi, kuusevõrsetuha,külmutatud rabarberi ja mandli kreemiga

  • hapukoort
  • suhkrut
  • mandleid
  • piima
  • värskeid kuusevõrseid
  • muscovado suhkrut 
  • müslit
  • rabarberit
  • granaatõunasiirupit
  • jõhvikamoosi
  • põdrasammalt
  • kuusevõrsesiirupit
Keeda hapukoort, kuni see pakseneb, maitsesta suhkruga. Pähklikreemi jaoks pane mandlid Paco masinasse, lisa piim ja külmuta. Töötle, kuni kreem on läikiv ja pehme. Kuusevõrse tuha jaoks põleta värsked kuusevõrsed põletiga üle, lisa muscovado ja kuumuta ahjus. Jahvata pulbriks. Tee ise hea müsli, lisa sinna tuhastatud kuusevõrsed ning purusta peeneks pulbriks. Lõika rabarberist õhukesed ribad, pane vaakumkotti, lisa granaatõunasiirup ja jõhvikamoos. Vakumeeri ja küpseta tsirkulaatoris 90 kraadi juures 4 tundi. Friti põdrasammalt u 5 sekundit, tõsta taldrikule ja nirista peale kuusevõrsesiirup.