Frank Rowan

  • 3 cl pihlakasiirupit
  •  värsket tüümiani
  •  värsket estragoni
  •  4 cl Tanqueray’ džinni
  •  soodavett

Pihlakasiirup:

  •  500 g värskeid pihlakamarju
  •  1 kg ökoloogilist roosuhkurt 
  •  1 l vett
  •  muskaatpähklit
  •  ingverit
  •  vürtsi
  • Cayenne’i pipart
Keeda esmalt siirup. Pane marjad, suhkur ja vesi potti. Riivi juurde muskaatpähklit, lisa ingverit, vürtsi ja Cayenne’i pipart. Keeda, kuni marjad on pehmed, suhkur sulanud ning segu paksenenud. Kurna siirup puhtasse pudelisse.
Joogi valmistamiseks mõõda klaasi siirup ja alkohol, lisa ürdid ja vala peale soodavett, et klaas saaks täis. Enne serveerimist sega kokteili.