Crostinid valgehallitusjuustu ja rabarberiga
- 6 viilu ciabattat
- 125 g Brie juustu
- värsket tüümianit
- rohelist või musta pipart
Rabarberimoos:
- 100 g rabarberivarsi
- 3 sl moosisuhkrut
- 1 sl vett
Valmista kõigepealt rabarberimoos. Selleks lõika rabarberid tükkideks ja tõsta potti. Lisa veidi vett ja moosisuhkur. Keeda u 7 minutit, kuni rabarberid on pehmenenud. Lase moosil jahtuda.
Lõika Brie juust viiludeks ja tõsta ciabattale. Küpseta saiu ahjus 200 kraadi juures u 10 minutit, kuni nad on krõbedad ja juust sulanud. Tõsta saiad ahjust. Lisa igale crostinile rabarberimoosi, värsket tüümiani ja musta või rohelist pipart.
Crostinid maitsevad hästi nii ahju- kui toasoojalt.